Ik heb het lang voor me moeten houden, maar vanaf vandaag is het eindelijk out in the open! Een paar maanden geleden vroeg breiclub.nl me of ik interesse had om ambassadeur te worden. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Benieuwd wat het inhoudt? Lees snel verder!

Allereerst wil ik jullie graag voorstellen aan mijn kersverse “collega’s”. Alle ambassadeurs hebben een eigen blog, die stuk voor stuk in mijn favorietenlijstje staan!

Iedere zondag staat er op www.breiclub.nl een blog online van één van ons! Vandaag had Wietske de eer om af te trappen. Haar blog lees je hier!

Naast iedere vijf weken een uitgebreide blog, gaan wij ook alle vijf meedoen met de mystery blanket. Vanaf September kunnen jullie dus je lol op met nóg 5x zoveel mystery blanket enthousiasme!

Ik kijk ernaar uit om deze samenwerking aan te gaan met de breiclub! Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van mijn blogs en die van mijn collega’s! Op naar nog veel meer Siets aan de Haak!

 

Rating: 5.0. From 4 votes.
Please wait...

4 gedachten over “Breiclub.nl ambassadeur!”

 • Wat gezellig. Ik kijk uit naar onze samenwerking.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Ja, super leuk allemaal!
  Groetjes,
  Akkelien

  No votes yet.
  Please wait...
 • Proficiat!! Ik ben benieuwd naar wat er nog allemaal volgt 🙂
  Fijne dag, Sigrid

  No votes yet.
  Please wait...
 • Goed bezig. Die dekens zijn potentieel heel gaaf, maar ik schrok een beetje van de prijs en dat weet je nog niet eens wat het gaat worden….. ben er wel heel benieuwd naar.

  No votes yet.
  Please wait...

Geef een reactie