Breidagen Rijswijk – Tijd voor een feestje (+give-away)

Breidagen Rijswijk – Tijd voor een feestje (+give-away)

7 mei 2018 13 Door Sietske Kooijman

Komend weekend is het zover… een van de leukste feestjes van het jaar, de breidagen in Rijswijk! Ik neem je mee op reis langs een aantal niet te missen standhouders én geef je de kans dit feestje mee te maken. Lees snel verder!

 

Algemene informatie

Wat? Nederlandse breidagen

Waar? De broodfabriek Rijswijk

Wanneer?: 11 en 12 Mei

Prijs?: €10,- voor 1 dag, €17,- voor een passe-partout

Niet te missen!

Garenproeverij

Vorige editie heb ik deelgenomen aan de garenproeverij. Een enorm tof concept om nieuwe wolletjes te ontdekken én jezelf goed voor te bereiden op je tripje breidag! De garens die je kunt “proeven” zijn namelijk allemaal te koop bij standhouders op de beurs. Ik schreef er vorig jaar dit blog over!

20170625_175515

Vier de verjaardag van Amilishly

Deze editie is er een dubbel feestje! Mijn Aanhaken en Afvinken-partner Alexa van Amilishly Designs is op 12 Mei jarig en viert dat op de beurs! Ga haar dus even feliciteren op de stand van chefwol… en als je daar toch bent.. Neem dan ook een kijkje bij de mooie nieuwe Yippee Yarns van Janine Camijn (ik ben fan), het nieuwe popje Millie van Alexa en alle andere wolletjes en goodies van chefwol!

Yarnz

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik net pas voor het eerst terecht kwam op de site van Yarnz, maar ik ben gelijk superenthousiast! Wat een toffe out-of-the-box ideeën kun je daar vinden zeg! Wat denk je van een naaldenbieb, voor als je niet gelijk een nieuwe breinaald aan wilt schaffen, maar ze eerst een tijdje wilt proberen… Of een persoonlijke surprisebox. En wil je helemaal tot rust komen, is er de handwerkretraite! Hoog tijd om eens kennis te maken met de dame achter Yarnz!

 Afbeeldingsresultaat voor yarnz logo

Wolcafé

Wolcafé kom ik op vrijwel iedere beurs tegen en ik klets altijd even bij! Reken op een uitgebreide stand met voor ieder wat wils! Amigurumi, home-deco, labels en knoopjes, je vindt het allemaal bij wolcafé. Binnenkort komt het nieuwe boek fair-isle haken uit, waarnaar ik superbenieuwd ben!

Wolcafé is de winkel voor haken, breien, amigurumi, workshops en meer

Megurumi

Megurumi is een uniek concept! Lesie Eisinger heeft een haakapp ontwikkeld, waarin je je eigen amigurumi kunt ontwerpen! Hoe tof is het om jezelf te haken! Ze vertelt je er alles over op de beurs. Zeker een aanrader om even langs te lopen!

Megurumi

Wil jij ook?

Dat kan! Ik mag 2 kaartjes weggeven! Wat moet je doen?

Je kunt op 3 manieren meedoen.

  • Laat een reactie achter onder dit bericht
  • Laat een reactie achter op dit bericht op mijn facebookpagina
  • Laat een reactie achter onder de instagrampost over dit artikel!

Iedere reactie telt 1x mee. Je kunt dus 3 x meedoen. Het wordt een vlugge give-away want woensdagavond maak ik de winnaar bekend.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...