Breidagen Rijswijk – Voorpret

Breidagen Rijswijk – Voorpret

18 mei 2017 3 Door Sietske Kooijman

Vrijdag en Zaterdag verandert de broodfabriek in Rijswijk in een waar wolhalla! Bij meer dan zestig stands kun je genieten van prachtige bolletjes garen, leuke workshops en de nieuwste nieuwtjes op haak- én breigebied. Ik won via Breiclub.nl kaartjes, dus ik ga mijn ogen uitkijken zaterdag. Benieuwd wat er allemaal op mijn lijstje staat? Lees snel verder!

Workshop Draadkracht

Eindelijk! Op beide edities van de Knit en Knot wilde ik graag deelnemen aan een workshop garen verven bij Draadkracht. Helaas kwam het er beide keren niet van. Nu ik zelf gewoon lekker over de beurs kan struinen heb ik gelijk gereserveerd! Ik ben al de hele week aan het bedenken in welke kleuren ik mijn streng graag wil verven. Het zal vast iets met paars worden!

Garenproeverij

’s Ochtends kun je bij de breidagen deelnemen aan een garenproeverij. Je kunt hier verschillende garens uitproberen, die op verschillende plekken op de beurs te koop zijn. Hier zijn maar beperkte plaatsen mogelijk, dus ik denk dat ik met mijn slaapzak maar voor de deur ga liggen ;-).

Favorieten

Natuurlijk maak ik ook weer een rondje langs mijn favoriete stands.

Bij Marlaine ga ik zo’n toffe projecttas ophalen.

Ook bij Stip en Haak, Cutedutch en Sweet Apple designs loop ik even langs om te kijken naar nieuwe producten.

Nieuwe contacten

Het leukste van dit soort beurzen vind ik alle nieuwe contacten en ontdekkingen. Ik ben redelijk op de hoogte van wat er speelt in haakland, maar op dit soort dagen ben ik altijd blij verrast door alle nieuwtjes. Een paar stands die ik zeker niet oversla zijn de volgende

Riannes haaksels

Ik volg Riannes haaksels al een tijdje op facebook en instagram. Zij maakt de prachtigste mochilla-tassen. Iets wat mij nog steeds niet lukt, tot mijn eigen frustratie! Maar de aanhouder wint en een bezoekje aan deze stand op de beurs zou wel eens de eerste stap kunnen zijn!

Mijn wolletjes

Mijnwolletjes.nl verkoopt het garenmerk Nako. Ik had hier nog nooit van gehoord… en dat kan natuurlijk niet! Ik ga dus zeker een kijkje nemen!

Natuurlijk ga ik gewoon bij alle stands langs. Wie van jullie kan ik ontmoeten op de breidagen? Ik ben benieuwd!

 

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...