Cadeau-ideeën voor hakers en breiers

Cadeau-ideeën voor hakers en breiers

18 november 2017 1 Door Sietske Kooijman

Stiekem is Sinterklaas mijn favoriete feest. Toegegeven, ik ben ook gek op de sfeer van kerst, maar Sinterklaas blijft iets magisch hebben vind ik! Daarom vond ik het vandaag een mooi moment om alvast na te denken over mijn verlanglijstje. Ik heb de leukste cadeau-ideeën voor jullie op een rijtje gezet… En schroom niet om dit artikel te delen en daarbij, als stille hint, je partner of kinderen te taggen! Succes gegarandeerd!

0-10 euro

Wolcafé haakpakketje

Prijs: Sleutelhanger €4,95, portemonneetje €4,50

Verkrijgbaar bij: Wolcafé

Ben jij ook altijd je sleutels kwijt? Dit los je heel makkelijk op met deze superschattige sleutelhangers van Wolcafé. Ook als  je graag een makkelijke oplossing wil voor je kleingeld, kun je hier terecht!

Haaknaald

Prijs: Tulip Etimo haaknaald €7.95-€8.95

Verkrijgbaar bij: Wolplein

Een goed begin is het halve werk! Dat je je hakende vriendin of moeder een groot plezier doet met een van deze haaknaalden is een ding dat zeker is. Wel op eigen risico, want de kans dat de rest van de naalden volgend jaar op haar verlanglijstje staan is zeker aanwezig! Ik ben zelf al ruim een jaar fan van deze naalden. Ik kan echt niet meer zonder!

10-25 euro

Nicole’s Choice thee adventkalender

Prijs: adventkalender €17,95

Verkrijgbaar bij: Nicoles choice

Haken en thee gaan wat mij betreft altijd samen. Zeker in December! Nicole’s Choice heeft dan ook een supertof idee uitgewerkt: Een thee-adventkalender! Daar kun je toch alleen maar blij van worden! “Je ontvangt 24 zakjes losse thee, waarbij je van elk zakje minimaal 2 koppen thee kan zetten”. Hoe fijn is het om iedere dag uit te kijken naar een ander smaakje thee? Voor mij is een kopje thee en een haakwerkje hét rustmoment van de dag. Ik kan dan ook niet wachten tot het 1 December is!

Wolbobble

Prijs: Wolbobble naar wens €9,00-€31,25 (afhankelijk van looplengte en aantal draden)

Verkrijgbaar bij: Wolbobble

Verloopgaren is enorm in trek, maar hoe leuk is het om je eigen kleuren samen te kunnen stellen! Jessica van Wolbobble maakt bobbles op bestelling. Je kunt dus zelf de looplengte, het aantal draden én de kleuren bepalen.

Voordeelpakket Byclaire Sparkle

Prijs: Voordeelpakket 12 bolletjes €15,75

Verkrijgbaar bij: Yourzs

Wat is er kerstiger dan glittergaren! Met dit pakket heb je alle kleuren bysparkle in een klap bij elkaar. Superleuk om vrolijke kersthangers van te maken bijvoorbeeld!

Yarnbag Fibers Holiday Collection

Prijs: Skein 400 m €19,95

Verkrijgbaar bij: Yarnbag

Yarnbag verfde een aantal prachtige garens in echte kerstkleuren. Mijn hoofd loopt al over van alle prachtige dingen die ik hiermee zou kunnen maken!

25-50 euro

Zigzagsjaal Knotten

Prijs: Breipakket Zigzagsjaal €39,95

Verkrijgbaar bij: Knotten

Www.knottenwol.nl

Knottenwol breidde deze prachtige zigzagsjaal met Lana Grossa Mille Collori. Een heerlijke voorjaarssjaal.. die kan precies af zijn in de maanden tussen kerst en de lente!

Knitpro breinaalden

Prijs: Knitpro zing rondbreinaalden €49,95

Verkrijgbaar bij: Renske Creatief

Ook voor de breiers is goed materiaal enorm belangrijk. Ik brei met de Knitpro Zing Rondbreinaalden en ik ben fan! Ik brei continentaal, dus ik denk dat dat zeker invloed heeft op mijn voorkeur. Werk je op de “ouderwetse” manier, zijn wellicht de lange breinaalden van Knitpro iets voor jou!

 

Yla lifestyle verrassingspakket

Prijs: Verrassingspakket twv €60 €29,95

Verkrijgbaar bij: Yla lifestyle

Hoe leuk is het om een échte verrassing te geven? Yla lifestyle heeft cadeaupakketten die iedere haakster fantastisch zal vinden. Je kunt zelf kiezen voor koele of warme kleuren, zodat je zeker weet dat je geliefde er blij mee is.

>50 euro

Folklore Haakdeken

Prijs: Pakket Folklore brei en haakdeken €89.95

Verkrijgbaar bij: Chefwol

Een van de dekens die hoog op mijn te-maken lijstje staat is de folklore haakdeken ontworpen door Kristel Heijndijk-douze (je weet wel, van de Mystery Blanket 2016). Een ideaal pakket voor mensen die niet kunnen kiezen tussen haken en breien, want beide technieken worden gebruikt in deze deken!

De breibar haakpakketten

Prijs: Afhankelijk van pakket

Verkrijgbaar bij: De breibar

Ik ben een enorme fan van cals, niet in de laatste plaats door de pakketten die vrijwel altijd beschikbaar zijn. Mijn talent ligt meer bij haken dan bij het kiezen van kleuren. De dames van de breibar hebben dat talent duidelijk wel! Zij maken voor vrijwel alle cals eigen kleurstellingen! Ideaal als de beschikbare kleuren net niet helemaal jouw cup of tea zijn! Ik weet zeker dat je bij de breibar áltijd een pakket vindt dat aan al je wensen voldoet!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

 

No votes yet.
Please wait...