Cadeau-ideeën Moederdag

Cadeau-ideeën Moederdag

10 mei 2017 0 Door Sietske Kooijman

Aanstaande Zondag is het zover! Moederdag. Is jouw moeder ook een enorme haak- of breifan? Kijk dan eens bij deze cadeautips. Daar maak je haar misschien nóg blijer mee dan met een bosje bloemen! Enne, ben je zelf die moeder! Mail/deel dit artikel dan gewoon als subtiele hint!

Projecttas Marlaine

Alle hakers en breiers zullen het herkennen… Een huis vol bolletjes wol en haaknaalden. Ook hier is dat het geval. En wee degene die durft een bolletje te verplaatsen, waardoor ik niet meer alles bij elkaar heb! Daar heeft Marlaine een hele toffe oplossing voor gevonden! Ze heeft projecttassen gemaakt waar je per project je bolletjes en haaknaald bij elkaar kunt bewaren. En het design is ook nog eens superleuk!

Garendraaischijf

Jullie weten hoe enthousiast ik ben over de garen draaischijf van Opry. Het is inmiddels een onmisbaar item in mijn haakstash geworden! Met dit item doe je je moeder zeker een groot plezier! Je shopt hem hier!

Tek-Tek-garen 

Jullie hebben vast mijn eerste ontwerp gezien!

Je maakt dit kussen met slechts 1 bol Tek-Tek garen. Dit superfijne garen shop je bij MadebYvon! Het is er in 24 megaleuke kleuren, dus kies iets uit wat bij het interieur van je moeder past, geef haar een linkje naar het patroon en je hebt gegarandeerd succes!

Haakboek

Met een haakboek geef je je moeder uren haakplezier! Mijn favorieten zie je hieronder!

Wat staat er op jullie verlanglijstje? Ik hoor het graag!

No votes yet.
Please wait...