Afgelopen week ben ik begonnen in een bullet journal. Ik ben altijd al van de lijstjes geweest, dus een bullet journal leek me ideaal. Ik heb even gezocht naar het geschikte boekje, omdat ik graag een dotted journal wilde, maar nu die in mijn bezit is, kan ik los! Hier moest natuurlijk een haak-afdeling in komen en ik begon maar eens met een lijst van mijn lopende projecten. Ik moet eerlijk zeggen dat ík daar zelfs een beetje van schrok! Gelukkig lanceerde CQ Handmade afgelopen week een briljant idee: de alles-a-long! Ik vertel jullie er alles over.

Oké, ik ga met de billen bloot! Ik heb hier 10 (!!!) lopende cals liggen. En dan heb ik nog niet eens alle projecten meegeteld! Dat worden dus voorlopig geen nieuwe projecten meer. Behalve natuurlijk de mystery blankets van de breiclub. Je kun déze week nog een van de 100 extra pakketten bestellen! Klik dan even hier!

Carla van CQ handmade had hetzelfde probleem. En ze was niet de enige. Daarom besloot ze een “nieuw” project te lanceren: een alles-a-long. Als je lid wordt van de CQ_handmade groep op ravelry, kun je ook meedoen. Hier in het kort de “regels” die ik voor mezelf heb opgesteld. Bewust tussen aanhalingstekens. Ik wil mezelf namelijk niet teveel opleggen :-).

 • Ik geef jullie wekelijks een update van de lopende projecten
 • Geen nieuwe projecten (met uitzondering van de mystery blankets 2017)
 • De challenge loopt van deze week tot en met 31 Maart 2018
 • Projecten voor reviews of andere blog-artikelen zijn uitgezonderd :-).

Ik ben benieuwd! Het zou superfijn zijn om een paar projecten af te ronden. Geeft ook wat rust in mijn hoofd denk ik!

Ik neem jullie mee door de tien projecten die op mijn haak- en breinaald staan.

MB 2016 – Haken

Progress: 35/40 blokken

MB 2016 – Breien

Progress: 3/16 blokken

 

Nuts about Squares

Progress: 5/35 squares

Amigurumidag CAL

Progress: 2/9 patronen

Lossen & Vasten

Progress: deel 5/13

SerDani

Progress: deel 7/34

Knit en Knot Stekendeken

Progress: Verrassing!

Discover the Seasons

Progress: 44/99 blokken

Sophies Universe

Progress: deel 5/18

Hygge

Progress: week 3/14

Dat waren ze. Ik ben wel benieuwd hoeveel projecten jullie op je haaknaald hebben staan… En maken jullie netjes eerst je project af voor je aan een nieuw project begint? Zouden jullie het leuk vinden als ik een (paar) artikel(en) schrijf over mijn bullet journal? Laat het even weten! Ik ben benieuwd!

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

5 gedachten over “CQ handmade alles-a-long Deel 1”

 • Hier nog zo een. Er liggen nog twee dekens, o nee drie, de Hygge, een dinosaurus, een lalylalla seizoens bol (voorjaar), En dan nog alle dingen waar ik aan bezig ben en geen CAL zijn, verder nog dingen die ik wil/moet doen voor einde jaar. En mijn goede voornemen was, eerst alles afmaken en dan iets nieuws beginnen…tja…er komen veel te leuke dingen voorbij 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • O, dit ziet er best wel ernstig uit 🙂
  Succes met je goede voornemens!
  Groetjes,
  Akkelien

  No votes yet.
  Please wait...
 • Wat een leuk idee zo’n alles along.
  Ik heb hier ook nog heel wat lopende haakzaken liggen (ik denk bijna nog wel meer dan wat jij hebt) oepsie……binnenkort zal ik mijn lijst eens gaan delen *U*
  Lieve Groetjes
  tertia

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gisteren elkaar even gesproken in Tilburg. En nu ik deze blog lees denk ik dat we meer gemeen hebben dan alleen onze achternaam (Krabbendam).
  Ook wat projecten betreft heb ik nog heel veel liggen. Ook de CALs. Maar.. mijn Nuts about squares is af. En met de eerste lossen en vasten CAL ben ik bij week 8. Hygge bij week 9, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Prachtig toch? Al die projecten?

  No votes yet.
  Please wait...
 • Ik heb ook heel veel dingen door elkaar heen lopen, maar daar ontkom ik niet aan omdat ik ook wel eens iets in opdracht doe en dan voor de afwisseling iets voor mijzelf wil maken. Ik wissel een beetje grote en kleine projecten met elkaar af, zodat de lol erin blijft 🙂 Ik probeer wel echt dingen af te ronden de laatste tijd, voor ik met nóg een idee start… maar dat is wel heel lastig!

  Amigurumi komt meestal wel af… maar CALs daarbij haak ik vaak toch af… er moet nog een Hygge af en ik ben met een Sophie Stool Kit bezig (die laatste doe ik elke dag een toer ofzo… echt voor de ontspanning).

  No votes yet.
  Please wait...

Geef een reactie