Dagboek van een haakster – deel 10

Dagboek van een haakster – deel 10

24 juni 2017 0 Door Sietske Kooijman

Het werd na een paar weken wel weer tijd voor een dagboek. Met dit warme weer is het niet heel aantrekkelijk om dekens te haken, maar toch kon ik het niet laten. Er kwamen hier en daar weer wat toeren bij! Lezen jullie mee?

Discover the Seasons-Cal

Het is een tijdje geleden dat dit project terug kwam in een artikel. Maar uit het oog is in dit geval niet uit het hart hoor. Toen ik Marjolein tegenkwam op de breidagen in Rijswijk, begon het weer te kriebelen. Sindsdien kwamen er een aantal blokjes bij!

Het project is inmiddels zo groot, dat hij niet meer fatsoenlijk op de foto past. In stukjes dan maar!

Ik heb bijna de volledige hoogte bereikt. Het rode blokje met het hart wordt nog een keer zo groot en dan is het zover! Gelukkig kan ik nog een heel eind haken, zoals je ziet op de eerste foto!

Nuts about Squares Cal

Oeps… Ik had jullie hier nog niets over verteld, maar spuit-11 hier is ook begonnen aan de Nuts about Squares cal van it’s all in a nutshell. Ik was eigenlijk van plan om deze cal niet mee te doen, maar op de een of andere manier surfde mijn computer steeds vaker naar de site van de breibar, tot de postbode spontaan voor de deur stond met een pakketje. Oeps!

Deze cal is ontworpen door 12 bekende ontwerpers. De patronen zijn erg uitdagend, maar daarmee des te mooier! Inmiddels heb ik twee blokken af. Ik begon met het meest ingewikkelde blok. Alle patronen zijn al bekend. Je vindt ze hier!

Stiekem ben ik wel een beetje verliefd. De deken bestaat uit 35 blokken, dus ik kan nog even vooruit!

Bijna alle blokken worden drie keer gehaakt, maar in verschillende kleurvolgorde. Ik ben erg benieuwd naar het effect!

Sophies Universe

uiteraard mag mijn nieuwe liefde niet ontbreken! Ik heb inmiddels de eerste drie delen van het patroon af, waarmee Sophies Garden afgerond is!

Wat blijft het toch een prachtig patroon hè! Zo knap als je dit kunt ontwerpen!

Dit was hem alweer. Maar stay tuned, want er komen een hoop leuke dingen de komende weken. En wil je niets missen? Volg me dan op facebook of instagram!

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...