Dat Wol Ik Wel Feestdageneditie

Dat Wol Ik Wel Feestdageneditie

22 november 2016 0 Door Diana van Eynde

DIANA || Elk jaar kijk ik er enorm naar uit, de feestdagen. Begin oktober staat al op mijn radiomomenten Sky Radio Kerst op en van mij mogen de winkels vanaf dat moment ook al versierd worden. Ik houd van de warmte die de feestdagen uitstralen. Het samen zijn met familie en vrienden, maar vooral ook het lekker cozy thuis zitten in een gezellig versierd huis met een grote kop thee, veel lekkers en veel kaarslicht. En wat hoort er ook bij de feestdagen? Een presentje voor de mensen van wie je houdt. Speciaal voor iedereen die mij heel lief vindt, plaats ik vandaag mijn Dat Wol ik Wel Feestdageneditie.

Uitbreiding Scscheepjes_catona_25gr_bij_de_breiboerderijheepjescollectie
Inmiddels is het hier wel bekend dat ik helemaal weg ben van Scheepjes. Ik heb nu alleen nog maar Soft Fun en Colour Crafter in huis, maar ik zou mijn collectie graag uitbreiden met een paar vrolijke kleuren van Stonewashed variant. Ik vind dit garen prachtig en weet er ook prachtige projecten voor. Overigens is Catania ook altijd welkom.

Haakclover-soft-touch-hooksnaalden
Ik ben erg tevreden over mijn haaknaalden, maar nu ik wat vaker en meer haak, zou ik toch graag een professioneel setjes haaknaalden wil. Mijn oog is gevallen op de Clover Touch naalden. Wordt nog even sparen, want ik wil wel meteen de set compleet hebben.

DenDennis
Ik ben verliefd. Op de patronen van DenDennis. Ik wil dus al zijn boeken verzamelen. Ik heb al de Prettig gestoorde amigurumi’s, maar ik ben nog lang feestvarken totaalniet compleet. Kom maar op, Sinterklaas/Kerstman.

Amigurumi Sprookjes
Ik hou van Sprookjes en ook al heeft mijn schoonmama dit boek, niks is leuker dan dat het ook in mijn kast staat te pronken.

9200000042792463Tijd
Iets dat ik niet van de Sint en Kerstman kan krijgen, maar wat wel erg hoog op mijn wishlist staat, is meer tijd. Afgelopen weken waren bijzonder druk en ik merk dat ik toe ben aan meer tijd voor mezelf. Dit is dan ook het mooiste cadeau dat ik tijdens de feestdagen kan krijgen.

No votes yet.
Please wait...