Dat Wol Ik Wel – Diana

Dat Wol Ik Wel – Diana

2 oktober 2016 0 Door Diana van Eynde

Elke haker kent het wel… De wishlist die alleen maar groeit. Ik heb er ook last van, maar ik probeer mijn wishlist wel zo te houden dat ik eerst koop wat prioriteit heeft, al is dat ook altijd maar relatief natuurlijk. Kijken jullie mee naar Wat Ik Wol?

Colour Crafter, kleur Delft
Twee weken terug kocht ik heel enthousiast het garen voor de Scheepjes CAL van 2016. De webshop waar ik mijn garen bestelde had alle kleuren, behalve de kleur Delft van Colour Crafter. Ook Wollstreet had dit garen niet. Bovenaan mijn wishlist staat dus dit bolletje, want ik heb pas echt rust als ik alle garen thuis heb liggen.

scheepjes_colour_crafter_1117_delft

 

Stekenmarkeerders
Eigenlijk het meest simpele item van mijn wishlist en ik vergeet het altijd te kopen. Stekenmarkeerders. Op dit moment gebruik ik veiligheidsspelden, maar acrylwol blijft hier nog weleens in haken. Dat vind ik zonde, dus ik moet toch echt eens wat leuke markeerdertjes gaan scoren.

images

Haak je eigen kerststal
Ik ben gek op Kerst. Wat mij betreft mag het het hele jaar door kerst zijn. Het samen zijn met familie en vrienden en tijd doorbrengen met de mensen die waardevol voor je zijn, is voor mij heel veel waard. Mijn vriend en ik versieren het huis elk jaar volledig en ik zou graag onze kerststal zelf haken. De enige reden dat ik hem nog niet gekocht heb, is omdat ik er voorlopig toch niet aan toe kom.

1001004002497096
Ik hou van Holland & Haken
Ik ben niet alleen gek op Kerst, maar ook op alles dat typisch Nederlands is. De patroontjes uit Ik hou van Holland & Haken zijn dan ook voor mij ontworpen. Ik ben het boekje nog in geen enkele winkel tegengekomen, maar als ik hem zie, gaat-ie direct mee.

9200000011499560

Simply Haken Magazine
Ik wacht tevens vol smart op de nieuwe Simply Haken. Ik heb dit magazine ontdekt en ondanks dat ik er eigenlijk nooit iets uit haak (gaat verandering in komen, ooit), ben ik echt weg van de patronen die erin staan. Ik kan dan ook nooit wachten tot het nieuwe magazine in de winkel ligt.

haken-5-2016_1

Wat staat er bij jou boven aan de wishlist?

No votes yet.
Please wait...