Dromen komen uit – Deel 2

Dromen komen uit – Deel 2

28 mei 2018 1 Door Sietske Kooijman

Een paar maanden geleden vertelde ik jullie dat mijn droom – een eigen patroon én pakket – uitgekomen is. Sindsdien ben ik enthousiast verder gaan ontwerpen en kan ik jullie mijn tweede patroon presenteren! Benieuwd? Lees snel verder!Hoe ging dat dan?

Helemaal in het begin van mijn blogcarrière, maakte ik dit sjaaltje:

Welbeschouwd was dit mijn eerste ontwerp, maar zo zag ik het toen niet. Het idee van dit patroon, bleef echter rondspoken in mijn hoofd, maar was er nog niet klaar voor om er nog een keer uit te komen… Tot een paar weken geleden! Ik ben gek op de parelsteek, ik word op de een of andere manier altijd vrolijk als ik deze steek haak. Gecombineerd met een meer open steek, krijg je een heel tof effect! Een hele tijd geleden kreeg ik van Yarn and Colors een enorme doos Epic. Ik werd gelijk verliefd op dit garen. Ik ging op zoek naar kleurinspiratie en had gelijk een paar knalkleuren in mijn hoofd.

En toen ging het snel… Ik begon en haakte en haakte, and there it was!

Ik zie dit kussen al helemaal op het strand, op een vrolijke handdoek!

Dennis testte het patroon en koos voor een mooie kleur blauw. Hierdoor krijgt het kussen gelijk een hele andere uitstraling!

Zo kun je eindeloos mixen en matchen! Je haakt de effen variant al met 5 bollen epic. Voor de gekleurde variant heb je 8 bollen nodig (een basiskleur en 6 accentkleuren). Je kunt zo het kussen precies op jouw interieur aanpassen!

Je vindt het patroon en de pakketten hier! En weet je wat het toffe is? Je krijg een unieke pearl passion knoop bij het pakket!

Het garen voor mijn volgende kussen ligt al klaar… Dit keer wordt het een pastel-variant!

Welke kleuren heb jij in gedachten? Ik heb al een hoop kleurinspiratie in mijn hoofd, ik zou zo nog 6 versies kunnen haken! Haak jij ook mee?

No votes yet.
Please wait...