Dromen komen uit!

Dromen komen uit!

15 februari 2018 2 Door Sietske Kooijman

Een eigen patroon staat al heel lang op mijn bucket-list. En dan het liefste verkocht in pakketjes. Maar hé, dat is toch niks voor mij! Met het patroon erbij, gaat haken en breien me redelijk af, maar zélf iets ontwerpen is een heel ander verhaal. Tot ik voor de verjaardag van mijn tante een “levensloopsjaal” moest maken. Ik besloot wat te freestylen en dat lukte eigenlijk verbazend goed. Van het een komt het ander en met trots presenteer ik jullie….

Mijn eigen patroon en breipakket

De sjaal is gebreid én gehaakt (tsja, mijn roots kan ik niet helemaal loslaten natuurlijk) in het mooie Charming van Yarn and Colors. Ik heb de kleur Antique Pink gebruikt, maar ik denk dat hij in heel veel kleuren mooi is! De steken zijn voor beginners goed te doen en omdat het patroon maar over acht toeren gaat, is het makkelijk te onthouden. Vanaf dan is het een tomeloos breiproject!

Het pakket en patroon is te koop bij Yourzs. In het pakket zit het patroon (per mail verzonden) en 6 bollen charming. Wij hebben 10 toffe kleuren uitgekozen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen kleur kiezen. Je shopt dit pakket voor €19,95. Je kunt ook kiezen voor een deluxe-project. Daarbij zitten de breinaalden, kabel en een setje steekmarkeerders. Dit deluxe-pakket is te verkrijgen voor €29,95. Heb je genoeg garen (al kan ik me daar niks bij voorstellen, nóóit genoeg wol), kun je ook het patroon bestellen. Deze kost €3,50.

Ik kan nog steeds niet helemaal geloven dat de pakketten echt online staan. Ik ben enorm trots op deze mijlpaal en wil jullie als mijn trouwe bloglezers daarvoor bedanken! Op naar nog een heleboel nieuwe dromen!

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...