Drukste werkweek van het jaar

Drukste werkweek van het jaar

22 oktober 2016 0 Door Diana van Eynde

DIANA || Het leven van een zelfstandige gaat niet altijd over rozen. En dat werd deze week weer even duidelijk. Ik zat namelijk in de drukste week van het jaar. Elke dag 11 uur werken en ook in het weekend doorgaan. Voor een weekje is dat niet zo erg, alleen… Zoveel wordt er dan niet gehaakt.

Natuurlijk klaag ik niet over de werkdruk. Er zijn veel bedrijven nog uit de crisis aan het klimmen en ik krijg zoveel opdrachten dat ik het bijna niet meer alleen aan kan. Toch wel een succesmoment!

Week 2 afgemaakt
Natuurlijk heb ik wel een beetje gehaakt, want zo’n werkweek hou je alleen vol als je zo nu en dan ook een beetje ontspant. Ik heb weer 2 afgemaakt. Ik vond het haken van de ijspegels – zoals Joke ze noemt erg fijn haken. De stokjes, dubbel stokjes en vasten en diepe vasten. Het haakte heerlijk weg. Wat ik wel bijzonder vind is dat in het echt het lichtblauw enorm opvalt en op de foto grijs de basiskleur lijkt.

img_1903

Problemen
Het haken van de deken gaat op zich goed. Maar het zou raar zijn als mijn eerste deken probleemloos zou gaan. Zo trekt de onderkant enorm. Er zit genoeg rek in, dus ik verwacht dat het met de rand en eventueel blokken goed komt, maar toch denk ik elke keer: als dat maar goed komt.Op de foto heb ik er even aan getrokken. Maar je ziet het wel een beetje. Hij bubbelt overigens niet zo erg, er ligt gewoon van alles onder.

img_1908

En de rand is links nog mooi recht, maar aan de rechterkant is het een bijzonder allegaartje. Er wordt gezegd dat het goed komt, dus ik hou nog maar even hoop.

img_1910 img_1909

Week 4
Inmiddels heb ik ook een begin gemaakt aan week 4. De mossteek, zoals Joke hem noemt, haakt heerlijk weg en ik vind hem er echt prachtig uitzien. Langzaam wordt het al een hele lap. Ik vind hem mooi. Ik denk dat dit een kerstcadeau voor lief wordt waar ik nog jaren trots op blijf. Liefde voor de Lossen&Vasten CAL van dit najaar!

No votes yet.
Please wait...