Even bijkletsen

Even bijkletsen

23 oktober 2016 0 Door Sietske Kooijman

Poeh, dat was een pittig weekje bij HEPPIE. Dat uit zich natuurlijk in de griep, waardoor ik vandaag als een slappe vaatdoek op de bank heb gelegen. Er zou vandaag een artikel over yarn pooling online komen, maar die houden jullie tegoed. In plaats daarvan neem ik jullie mee naar leuke dingen die op stapel staan de komende tijd.

Mystery blanket breien

Als het goed is komt aankomende week mijn pakket van de Mystery Blanket breien aan. Klaar voor een nieuwe uitdaging dus! Ik ben erg benieuwd of mijn liefde voor breien net zo groot wordt als mijn liefde voor haken! Op dit moment vind ik het nog lastig, met name omdat je niet zo makkelijk uit kan halen. Daardoor verlies ik snel mijn motivatie als ik weer een heel blokje uit moet halen… voor de breiers onder ons… Is er een manier om gewoon 1 of 2 naalden uit te halen?

KreaDoe

Op 4 November staat ons volgende haakuitje gepland, naar de KreaDoe. We hebben er allebei superveel zin in. De KreaDoe is de grootste creatieve beurs van Nederland. Tout bekend haaktalent is daar te vinden, dus dat kunnen we natuurlijk niet missen. Er komt zeker een artikel online tegen de tijd dat het zover is, met ons programma. Na de KreaDoe kunnen we er denk ik niet onderuit een shoplog te plaatsen. We krijgen namelijk een KreaDoe shopper en ik vrees dat die niet leeg mee naar huis zullen gaan. Zijn er meer lezers die we gaan zien op de KreaDoe?

Tutorials

Nu de nieuwe blog staat en het winter wordt in de Efteling, waardoor ik meer tijd krijg, is het tijd om een volgende stap te nemen. Tot nu toe kwam er een keer per maand een filmpje online, maar dit wordt uitgebreid. Vanaf volgende week zal er wekelijks een tutorial online komen. We zullen starten met basistechnieken en dit langzaam uitbreiden naar wellicht zelf ontworpen patronen. Verzoekjes zijn zeker welkom!

Knit en Knot beurs

En dan… Het allerleukste nieuws wat mij betreft…. Wij worden gastblogger voor de Knit en Knotbeurs! Deze beurs vindt plaats van 17 tot en met 19 November in Tilburg. Ik zal alledrie de dagen aanwezig zijn, Diana twee van de drie. We zullen, samen met andere bloggers plaatsnemen aan de speciale bloggerstafel waar je ons kunt ontmoeten, en/of gezellig samen met ons een toertje (of meer) kunt haken. Op de beurs vind je experts op het gebied van haken, breien, borduren, vilten, handlettering en vele andere creatievelingen. Er zullen workshops gegeven worden, zodat je zelf ook lekker mee kunt doen! Heel spannend, maar ook ontzettend leuk! Jullie gaan hier zeker meer over horen, te beginnen met een verrassing volgende week. Stay Tuned!

No votes yet.
Please wait...