Geluksmomentjes – 24 dingen waar ik blij van word!

Geluksmomentjes – 24 dingen waar ik blij van word!

1 december 2017 4 Door Sietske Kooijman

Ik houd van de adventperiode. Ik ben gek op de sfeer van kerst en sinterklaas. Daarnaast vind ik het heerlijk om me met een haak- of breiwerkje op de bank te nestelen als het buiten heerlijk winterweer is. Daarnaast is December ook een maand om te evalueren. Ik vond het mooi om dit jaar in de adventperiode eens 24 dingen op een rijtje te zetten waar ik blij van word en waar ik dankbaar voor ben. En hoe leuk is het om jullie daarin mee te nemen! Benieuwd hoe dit er in de praktijk uit gaat zien? Lees snel verder!

Een iets andere insteek dan normaal dus. Naast mijn haak- en brei-avonturen, zullen er dus ook wat persoonlijkere artikelen online komen! Voor mij best spannend. Maar maak je geen zorgen hoor. Een deel van mijn geluksgevoel is recht evenredig verdeeld (tsja, je geeft bijles wiskunde of je geeft het niet) met het aantal bolletjes wol dat in mijn kast klaar ligt om opgehaakt en gebreid te worden. Ik zal van 1 tot 24 December iedere dag iets delen waar ik blij van word. De ene dag zal dit een uitgebreid artikel zijn, de andere dag een wat korter stukje. Nu dit duidelijk is, gaan we van start met mijn eerste geluksmomentje.

Ik denk dat ik niet meer hoef te zeggen toch? Ik heb jullie al vaker verteld over de thee van nicole’s choice. Toen ik zag dat Nicole een thee-adventkalender uitbracht, maakte mijn hart een sprongetje. De bestelling ging dan ook gelijk de deur uit. Nadat de kalender al een week in mijn keuken hangt, mag ik vandaag het eerste zakje openen. 

1 December mag ik een refreshing boost drinken. Dit is wat Nicole er over zegt! “Kamille staat bekend om al zijn goede eigenschappen. Waarschijnlijk heeft jouw oma of opa je ook weleens verteld dat kamillethee goed is voor je darmen, een verkoudheid of dat het goed werkt bij stress? Nee, probeer het dan maar eens. Naast kamille zit er ook citroengras in deze thee, die zorgt voor een frisse smaak. Het is een milde thee met een heerlijke zachte en frisse smaak en aangename geur. De geur alleen werkt al rustgevend.”

Ik houd erg van kruidenthee, dus ik ga heerlijk genieten van het eerste kopje thee én mijn breiwerk. De nieuwe maand van de mystery blanket is namelijk weer begonnen. Deze maand mag ik aan de slag met mijn favoriete patronen uit de hele deken. Morgen ben ik bij jullie met de tweede theesoort én een nieuw geluksmoment.

Waar word jij blij van?

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...