Goede voornemens – deel 1

Goede voornemens – deel 1

6 januari 2017 1 Door Sietske Kooijman

Ik ben er weer jongens… na twee weken flink ziek geweest te zijn, ben ik weer in het land der levenden. Nou ja, zo goed als. Dit artikel stond gepland voor 1 Januari, maar dat ging niet lukken. Omdat het nog steeds de eerste week van Januari is… en vooral omdat ik wat steun van jullie nodig heb om me aan mijn eigen goede voornemens te houden (new cals all around me), toch nog dit artikel over mijn goede voornemens… op haakgebied wel te verstaan. Lezen jullie mee?

  • Project a month

Mijn hele huis ligt vol onafgemaakte projecten… deze variëren van net begonnen tot het afwerken van de draadjes en alles er tussenin. Mijn doel voor dit jaar is om iedere maand een project af te maken. Wendy van Sweet Apple Designs (je weet wel, van het KPC-garen), had exact hetzelfde idee en richtte een facebookgroep op. Fijn voor de nodige support en als stok achter de deur. Leuk als je ook lid wordt.. je vindt de facebookgroep hier! Overigens gaat het hier vooral om de bijna-af projecten!

 

  • Geen nieuwe cals

Hierop doorbreiend (haha), heb ik in de laatste maand van vorig jaar even een overzichtje gemaakt van alle Cals waar ik aan begonnen ben en (uiteraard) nog niet afgemaakt heb… Niet schrikken.. de teller komt op negen! *gaat zich heel hard in een hoekje zitten schamen*. Mijn voornemen is om er maximaal 5 op mijn haaknaald te hebben staan. Dat betekent dus voorlopig geen nieuwe cals. Uiteraard worden er uiteraard net nu een hoop nieuwe projecten onthuld. Laten we het maar zien als een stok achter de deur om snel door te haken aan mijn huidige projecten!

  • Bij blijven met lopende cals

Een aantal cals die momenteel op mijn haaknaald staan zijn nog niet afgerond. Mijn voornemen is te proberen bij te blijven met deze cals. Het betreft hier de Discover the seasons-cal, de woondeken van SerDani en de mystery blanket. De komende maanden zal dan vooral in het teken staan van (bij)haken van deze projecten. Mocht ik tijd overhouden (wat ik betwijfel), komen de andere projecten aan de beurt. Op deze manier hoop ik een béétje orde in de chaos te brengen.

Om jullie op de hoogte te houden van mijn goede voornemens wordt dit een maandelijkse serie. Iedere eerste vrijdag van de maand zal ik jullie up-to-date houden van mijn voornemens. Hebben jullie goede voornemens op haakgebied? 

 

No votes yet.
Please wait...