Groot nieuws!

27 september 2016 1 Door Sietske Kooijman

Hoera! We hebben een nieuwe site! Ja, je leest het goed… WE hebben een nieuwe site. Vanaf nu bloggen Diana en ik samen. De trouwe lezers kennen Diana natuurlijk al van haar gastblogs.
Diana van Eynde (30) is geboren in Tilburg, maar heeft haar hart verloren aan het Limburgse land. Inmiddels woont ze in Herkenbosch en daar haakt ze de leukste projecten. Ze is begonnen met amigurumi haken, maar inmiddels kan ook zij niet meer om de CAL’s heen. Door haar studie journalistiek, haar werk als redacteur en haar passie voor haken, is zij een waardevolle toevoeging voor Siets aan de Haak.

Maar, er gaan nog meer dingen veranderen! We gaan vier keer per week een artikel uploaden. Uiteraard ontbreken daarbij onze updates niet, zowel Diana als ik zullen wekelijks een update plaatsen (op zaterdag en maandag). Daarnaast komen er op woensdag een aantal vaste series aan bod…

In de serie Kraken of Aanhaken, reviewen wij alles wat met haken te maken heeft. Van haaknaalden tot garens, van boeken tot tijdschriften, alles komt voorbij! Zijn er dingen waar jij graag een review van zou zien? Laat het vooral weten!

In de serie (Te) gekke garens, laten wij garens zien waarvan je in de wolwinkel denkt…. Wow, supertof… Maar wat kan ik er mee? Dat gaan wij laten zien! En ik kan jullie alvast verklappen dat alle “gekke garens” bij elkaar een leuk project gaan vormen!

In de serieĀ Daar spin je garen bij, richten we ons meer op de achtergrondinformatie. Denk hierbij aan interviews, trends en extra informatie! Hier staan al superleuke dingen voor op de planning.

En dan iets heel spannends, iedere laatste woensdag van de maand komt er een youtube-video online. Je vind hier vlogs, tutorials en tags. Wij vinden dit een hele spannende stap, dus we gaan nog even kijken hoe we dit precies gaan inrichten, maar we konden het niet laten om het jullie toch alvast te vertellen.

Ten slotte zal er iedere zondag een artikel(tje) online komen. Hier is geen vast onderwerp voor… Gewoon waar we (en jullie) zin in hebben.

Wij hebben er superveel zin in, jullie ook? Met al deze veranderingen zullen we ook actiever worden op social media! Volg je ons nog niet op facebook, doe dat dan vooral. Hier zullen leuke work-in-progress foto’s voorbij komen en lees je nog meer van ons! Hopelijk zien we je daar!

No votes yet.
Please wait...