Haaknieuws Mei

Haaknieuws Mei

2 mei 2017 0 Door Sietske Kooijman

Vandaag, een dagje later dan gepland, het haaknieuws! Er staan in Mei weer een boel leuke evenementen, boeklanceringen en andere leuke nieuwtjes op het programma. Lees je mee?

Evenementen

Breidagen in Rijswijk

Op 19 en 20 Mei staat de broodfabriek in Rijswijk geheel in het teken van breien en haken. Ruim 70 standhouders verwelkomen je graag om je te verlekkeren bij mooie wolletjes, nieuwe technieken en megaveel inspiratie. Wat mij betreft zeker een aanrader. Zelf zal ik 20 Mei een bezoekje brengen aan Rijswijk, dus ik houd jullie op de hoogte! Meer info vind je hier!

Verjaardag Yourzs

Yourzs bestaat 1 jaar en daarom pakt Dennis uit! Bij iedere bestelling in Mei maak je kans op een van de prijzen, die aan het einde van de maand verloot worden. Er zitten superleuke prijzen bij, op 4 Juni worden ze verloot.

Enne, heb je inspiratie nodig voor je bestelling, check dan even mijn shoplog!

Boeken en Tijdschriften

Aan de Haak

Hedy Kunst van Kunstigdatwel had superleuk nieuws. Ze staat met twee patronen in de nieuwste Aan de Haak! Een hele toffe zomersjaal en een schattig eendje!

Supertof dat Hedy naam aan het maken is in de haakwereld! Ik schreef een paar maanden geleden al een review over haar ontwerp!

Carbuddies Haken

De cover en titel van het boek van mr. Cey is bekend. Hij heeft weer een superorigineel idee bedacht, wat ik nog niet eerder gezien heb in haakland: Carbuddies Haken. Carbuddies zijn kleine knuffels die je om de autoriem kunt doen, waardoor deze niet meer in je nek snijdt. Daarnaast kunnen de kids er heerlijk mee knuffelen onderweg! Het boek kun je bestellen bij Pera en Pasha!

Woeffies Haken – Anja Toonen

Anja Toonen van haakpret gaat als een speer. Haar dierenkruk boeken zijn een mega-succes, maar ze is alweer bezig met een nieuw boek, sterker nog een nieuwe serie: Woeffies Haken. In ieder deel wordt een hondenras uitgelicht, met een hoop extra’s! Hoewel ik niet zo’n hondenmens ben, word ik toch vrolijk van dit idee!

copyright: www.haakpret.blogspot.nl

En nog meer leuk nieuws: Anja is ook een blog begonnen. Hier vind je alle nieuwtjes over haar haakpatronen. Wat mij betreft een favoriet om in de gaten te houden!

Cals/pakketten

Wol en Co supersoft pakketten

Een hele tijd geleden reviewde ik al eens het supersoft garen van Holst Garn. Dit nam ik mee op de Knit en Knot afgelopen najaar. Ik maakte er een lekker zomersjaaltje van en was erg enthousiast over het garen. Wol en Co verkocht al een tijdje kleine pakketjes voor vingerloze handschoenen. Maar, vanaf binnenkort worden er ook XL-pakketten verkocht. De pakketten bevatten 7 bollen garen van ongeveer 200 meter Supersoft of Coast en een patroon voor een gebreide én een gehaakte sjaal. Ideaal dus! En je hoeft nog niet gelijk te beslissen of je wilt gaan haken of breien, dat kun je beslissen als je het garen in je handen hebt. Houd de blogpagina van Wol en Co in de gaten voor de release! Enne, kun je niet wachten?

Lossen en Vasten Voorjaarspakket

Joke van Lossen en Vasten is een eigen webshop begonnen, waar je pakketten voor een heleboel van haar patronen aan kunt schaffen. Naast deze pakketten en losse bollen, staat er nog iets heel leuks op: Voorjaarspakketten! Er zijn twee pakketten, die beide het garen en de patronen bevatten voor 4 projecten. Er is een haakpakket met de naam: “gezellig buiten” en een haakpakket met de naam: “Een momentje voor jezelf.”. De pakketten kosten €39.95 en je bestelt ze hier!

copyrigt: www.lossenenvastenshop.nl

copyright: www.lossenenvastenshop.nl

Korting scoren

Drops Supersale Wolplein

Bij Wolplein scoor je nu al het Drops-garen met korting! Drops is een wat minder bekend merk, maar zeker een aanrader. Er staan een aantal van deze kwaliteiten hoog op mijn lijstje:

  • Drops Eskimo
  • Drops loves you
  • Drops Alaska
  • Drops Alpaca

Er zijn maar liefst 57 kwaliteiten verkrijgbaar bij wolplein, dus je kunt los!

 

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...