Primeur! Ik stel jullie voor: Huisje van Katoen!

Primeur! Ik stel jullie voor: Huisje van Katoen!

29 oktober 2017 2 Door Sietske Kooijman

Vandaag wel een heel spannend artikel! Ik mag namelijk als allereerste de nieuwe naam én het nieuwe logo van madebYvon bekend maken! Ik ben enorm trots dat ik deze eer krijg. Yvon is een van de vrolijkste en meest gepassioneerde haaksters die ik heb leren kennen sinds ik mijn blog ben begonnen. Daarnaast ben ik ook nog eens een enorme fan van het garen dat ze verkoopt. Yvonne heeft grote plannen en ik ga jullie er alles over vertellen. Lees je mee?

Huisje van Katoen!

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen! madebyvon wordt…. *horen jullie het tromgeroffel?*…

Huisje van Katoen

Wat een toffe naam, die helemaal past bij het garen en de huisstijl! Huisje van katoen wordt dé webshop waar je alles kunt vinden op het gebied van haken, breien en macrameën voor home-deco! Vloerkleden, lampenkappen, poefs, wandkleden, tassen, manden, kussens alles komt voorbij!

Dat het garen heel geschikt is voor het haken van home-deco weet ik als geen ander. Ik haakte het Siets-aan-de-Haak-kussen met het garen van Yvon: Barbante. Dit garen heette voorheen Tek-Tek. Het garen verandert dus niet, maar de naam en het label wel!

Barbante

Barbante is een garen dat 100% gerecycled is. Het wordt niet opnieuw geverfd en niet chemisch gereinigd. Supergoed voor het milieu dus! Doordat het garen niet opnieuw geverfd wordt, kan het zijn dat er wat kleurverschil zit in de verschillende batches. Altijd een unieke bol dus! Het garen heeft een hele stoere uitstraling, maar is tegelijk erg zacht. Hierdoor haakt het heerlijk. Het beste van twee werelden dus; een stoer, chunky garen dat tegelijkertijd fantastisch haakt. Daarnaast blijft het garen mooi bij gebruik. Onmisbaar bij home-deco! Mijn kussen ligt vrijwel altijd op de bank en is regelmatig geaaid, gevoeld en bewonderd op de beurs. Het garen wordt er alleen maar mooier op!

Toekomstplannen

En wat betekent dat concreet? De komende weken wordt het garen langzaam geïntroduceerd op de webshop, facebook, instagram en pinterest. Daarnaast komen er 2 nieuwe gemêleerde kleuren én een nieuwe lijn. Deze lijn bestaat uit garen dat drie keer zo dik is dan het bekende barbante-garen. Het zal gehaakt/gebreid worden op naalden 6 t/m 10. Zeker de moeite waard dus om Huisje van Katoen in de gaten te houden! En nóg meer de moeite waard om het garen een keer uit te proberen. Stay tuned, want binnenkort komt er een leuke winactie om jullie kennis te laten maken óf opnieuw verliefd te laten worden op “huisje van katoen”.

Rating: 4.7. From 3 votes.
Please wait...