In the picture: Especial and more

In the picture: Especial and more

12 november 2016 0 Door Sietske Kooijman

Vandaag staat Especial and more in de kijker. Een bijzondere webshop, die Janny samen met haar dochter Tessa runt. Op de Kreadoe viel deze stand mij op door de prachtige kussens en tassen die bij de stand hingen. Ik besloot een praatje te maken, en ze bleken ook op de Knit en Knot te staan. Genoeg reden dus, om ze vandaag eens in de picture te zetten.

ina

Als ik Janny vraag naar het begin van de webshop, vertelt ze het volgende: “De webshop run ik samen met mijn dochter Tessa, die in 2011 is begonnen met knutselpakketten voor kinderfeestjes die zij zelf bedenkt en samenstelt. Later kwamen daar haakpakketten bij met haakpatronen, die ik maak.” Een klein familiebedrijf dus! Dat laat onderstaande foto prachtig zien.  “Op deze foto Tessa en oma (92 jaar) die het erg leuk vindt om te komen helpen.”.

oma

De producten in onze webwinkel zijn dus eigen ontwerpen en daardoor uniek.” Dat is er ook wel aan af te zien. Wat een leuke originele producten hebben ze zeg! Vooral de tassen (een leuke variant op de sas-tas) en de kussentjes springen er voor mij uit. Ik ga dan ook zeker even kijken op de knit en knot, of ik er toch niet eentje aan moet schaffen!

producten

Janny vertelt wat meer over de pakketjes: “In onze haakpakketten zit meestal garen van Scheepjes, Larra en/of Catona, 100% katoen, wat erg fijn garen is om mee te werken. Bovendien zijn er van Catona nu 105 kleuren, die wij ook allemaal in het assortiment hebben. Kleurkeuze genoeg dus. Overigens zijn de haakpatronen ook los te koop in de webwinkel. Op dit moment staan er ongeveer 45 haakpatronen online.”

winacti

Een van de leukste pakketjes uit de webshop vind ik wel het sint- en piet haakpakketje. En we hebben leuk nieuws voor jullie! We mogen een haakpakketje weggeven! Je kunt deze op de beurs ophalen. Natuurlijk doe ik er een toegangskaartje bij voor de winnaar! Wat moet je doen om te winnen? Reageer op het bericht op onze facebook. Dinsdag maken we de winnaar bekend!

 

No votes yet.
Please wait...