In the picture: handwerkatelier SerDani

In the picture: handwerkatelier SerDani

14 november 2016 0 Door Sietske Kooijman

We tellen nog steeds af naar de knit en knot! Vandaag staat handwerkatelier SerDani in de spotlights. Zij vielen mij op, door de prachtige Tunische haakdeken, die op de KreaDoe hing. Ik was instant verliefd! Het was erg druk bij de stand (begrijpelijk!), dus ik had toen geen tijd om een praatje aan te gaan. Toen ik mijn research aan het doen was voor deze week, zag ik gelukkig dat ze ook op de Knit en Knot staan. Ik nam dus gelijk contact op, want die mooie deken verdient meer aandacht op Siets aan de Haak!

Ina vertelt over de start van haar webwinkel: “Een webshop moet je tegenwoordig wel hebben, dus ook ik ben ermee begonnen. Eerst heb ik geprobeerd er zelf 1 te bouwen, maar daar ging teveel tijd inzitten. Bovendien kon ik geen “winkel” maken, daar komt toch meer bij kijken. Na 3 verschillende website bouwers te hebben gehad is er dan nu een site die goed werkt. Het “vullen” van de site gaat langzaam omdat ik er alleen mee bezig ben naast mijn dagelijkse werkzaamheden.” Ontstaan vanuit een passie voor handwerken dus! Dat is ook te zien aan de producten in de winkel, er staan bijzondere producten in, op allerlei gebieden. Zowel breien, haken, borduren en vilten zijn vertegenwoordigd. Voor ieder wat wils dus! “In mijn winkel vindt je vaak artikelen die je nergens anders ziet liggen.o.a. 20 cm stopnaalden (en korter)- bijvoorbeeld voor het aanzetten van beweegbare armen en benen van je gehaakte figuur”

kussen

Als ondernemer is het tegenwoordig lastig ondernemen, Ina vertelt hierover: “De klant is vrij om te bestellen waar hij wil, Ik zal niet altijd de goedkoopste zijn maar ik werk meestal met advies verkoop prijzen want ik wil niet de andere  kleine ondernemers “kapot” concurreren, zoals je momenteel op het web ziet gebeuren. Eerlijke handel is mijn motto!!” Alleen dit vind ik al een reden om bij dit soort ondernemers te kopen! Al moet ik toch toegeven dat ik zelf ook vaak val voor de “bulkaanbiedingen”. Ik doe mijn best om dit tot een minimum te beperken. Het schrijven voor mijn blog helpt hier wel bij, omdat ik me meer bewust wordt van hoe moeilijk het is om eerlijk te ondernemen! Goed voornemen voor volgend jaar dus!
tunisch-haken

Ina werkt in haar projecten het liefst met natuurlijke materialen. Daar hebben we een gezamenlijke liefde! Daarnaast heeft ze een leuke DIY-tip voor jullie… “heerlijk meedoen met de tunisch gehaakte woondeken SerDani. Die kun je echt voor jezelf/persoonlijk maken!” Om dit mogelijk te maken, heb ik iets heel bijzonders! Wij mogen namelijk een pakket weggeven van het kleurenpalet “natuur” om deze mooie deken te maken. Doe mee door te reageren op het bericht op de facebook van Knit en knot. Als je wint, kun je het pakket ophalen op de knit en knot op 17, 18 of 19 November. Natuurlijk doen we er dan ook twee vrijkaartjes bij! Hoe tof is dit. Geloof me, ik baal ervan dat ik zelf niet mee kan doen aan deze actie!

haakdeken natuur

 

 

No votes yet.
Please wait...