Knit en Knot: Niet te missen

Knit en Knot: Niet te missen

10 november 2016 0 Door Sietske Kooijman

Over precies een week is het zover… Dan staan wij als gastblogger op de Knit en Knot. Op 17, 18 en 19 November kun je je haak- en breihart ophalen in de koepelhal in Tilburg. Met bijna zeventig stands, kun je alles vinden op het gebied van wol! In dit artikel lichten wij onze favorieten uit en trappen wij een bijzondere week af, waarin we, samen met jullie aftellen naar de Knit en Knot!

Deze hele week staat in het teken van de Knit en Knotbeurs. Er komt iedere dag (ja, iedere dag!) een artikel online waarin we een standhouder in het zonnetje zetten. Het kan niet op dus deze week. natuurlijk komen zaterdag en maandag ook gewoon onze updates online en heb je een dubbele dosis Siets aan de Haak! We nemen jullie even mee door de week heen.

Morgen staat webshop Sweet Apple Designs in the picture. Sinds de KreaDoe ben ik fan, want ze verkopen sinds kort het prachtige KPCgaren, waar ik een review over schreef. Daarnaast verkopen ze prachtige accesoires, waaronder zelfgemaakte stekenmarkeerders. Hoe leuk is dat! Morgen lees je nog veel meer over deze leuke webshop.

Zaterdag staat webshop Especial & more centraal. Naast hele leuke haakpakketjes, verkopen ze ook kant en klare knutselpakketten voor kinderfeestjes. Supertof idee! Especial & more is een echt familiebedrijf, waar drie generaties gemoedelijk samenwerken.

Zondag zetten we atelier SerDani in het zonnetje. Je weet wel, van die prachtige Tunische wordt vervolgd deken, waar ik over vertelde in een van mijn artikelen. De webshop staat vol met artikelen die je niet zo snel ergens anders zult zien. Daarnaast heeft atelier SerDani een verrassing voor jullie, waar ik jaloers op ben! Nieuwsgierig? Kom dan vooral zondag een kijkje nemen!

Maandag staat Creactivity in de aandacht. Een superleuke veelzijdige webshop, waar je artikelen kunt vinden op het gebied van haken, breien, borduren, knutselen en meer! Een must-see dus voor de echte creatieveling.

Dinsdag staat er een interview online met de bekende haakster Herriët van der Wiel, van Stip en Haak. Ze ontwerp prachtige knuffels, die versierd worden met stippen en strepen. Zo is geen knuffel hetzelfde. Ze vertelt jullie meer over het ontwerpproces en het tot stand komen van de knuffels! Zeker even komen kijken dus!

Welke standhouder woensdag in het zonnetje staat is nog niet helemaal duidelijk, maar dat het ook weer geweldig wordt is een ding wat zeker is! Zodra we meer informatie hebben komen we bij je terug.

 

Wat ook even speciale aandacht verdiend, zijn de supertoffe workshops waaraan je kunt deelnemen op de Knit en Knot. Onze favorieten?

  • Planned Pooling door ’t Trendje. De haaksensatie van dit moment is Planned Pooling. Door je verloopgaren op een bepaalde manier te haken, ontstaan er de prachtigste patronen.
  • Dutch Wool Diva leert je tolspinnen. Hoe tof is dat! Let op! Van te voren inschrijven is noodzakelijk en vol = vol.
  • Wolverven door Draadkracht. Als ik tijd heb, ga ik zeker kijken of ik bij deze workshop aan kan schuiven. Je kunt je eigen streng wol verven in jouw favoriete kleuren. Jullie kunnen natuurlijk wel raden hoe die van mij eruit komt te zien!
  • Meer met kleur door Wol & Co. Trouwe lezers weten dat het kiezen van kleuren niet mijn sterkste kant is. De hoogste tijd dus, om me wat meer te verdiepen in de achtergronden van de kleurtheorie. Let op! Ook hier moet je je vooraf inschrijven!

 

No votes yet.
Please wait...