Knit en Knot, the afterparty. Holland Creatief

Knit en Knot, the afterparty. Holland Creatief

19 oktober 2018 0 Door Sietske Kooijman

Afgelopen weekend was het weer zo ver. Het feestje van het jaar, waar ik mezelf een heel weekend onderdompel in wol, patronen en mooie projecten! Dit jaar besloot ik om niet alle drie de dagen plaats te nemen aan de bloggerstafels, maar op zondag “los” te gaan. Dat was een goede keuze, zo beleef je de beurs heel anders. Deze week neem ik je graag mee naar een aantal hoogtepunten en verrassende nieuwkomers!

Het eerste bedrijf dat ik graag in het zonnetje wil zetten is Holland Creatief. Ik werd enorm positief verrast door deze stand. Met een gezellige caravan (briljant idee trouwens) vol wol, was dit een van de eerste stands die je tegenkwam. Naast dat het er enorm gezellig uitzag, spatte het enthousiasme er vanaf! Ik werd gebombardeerd tot bekende haker en beroemdheid (dat valt best mee hoor Antje ;-)). 

Bij deze stand was prachtige en enorm zachte Alpaca-wol te vinden!

Ik kon het niet laten om iets mee te nemen en mijn oog viel op deze vijf stekenmarkeerders!

Toen ik zondag met veel te veel tassen naar de uitgang liep, viel mijn oog ook nog op deze fantastische boodschappentas. Die kon ik natuurlijk niet laten hangen. Ik word instant vrolijk als ik naar deze tas kijk! Inmiddels staat de tas te pronken in mijn eigen wolkamer, waar ik jullie binnenkort alles over vertel!

Als jij hier nou ook vrolijk van wordt… Holland Creatief is te volgen via facebook, instagram en hun eigen blog. Ik vind dat ze meer volgers verdient, dus klik zeker even door :-). 
Ik was verbaasd dat ik later hoorde dat het de eerste keer was dat Holland Creatief op een beurs stond. Wat mij betreft zeker niet de laatste keer! Een fantastische aanvulling op het beursaanbod wat mij betreft!

O ja, wist je dat mijn patronen sinds kort ook te vinden zijn op Ravelry en Etsy

No votes yet.
Please wait...