Knit en Knot voorpret stand 50

Knit en Knot voorpret stand 50

11 oktober 2017 3 Door Sietske Kooijman

Nu ik dit jaar op de knit en knot een eigen stand heb, ben ik al twee weken aan het nadenken welke projecten ik meeneem naar de beurs. Op stand 50 kun je al mijn favorieten bewonderen, aanraken en sommige zelfs zelf uitproberen. Benieuwd? Hier alvast een voorproefje!

Knit en Knot Stekendeken

Uiteraard kun je de enige echte knit en knot stekendeken in het echt bewonderen. Ik ben erg blij met en trots op het resultaat. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan vinden, al vind ik het stiekem ook nog wel een beetje spannend!

Yarn and Colors

Een van mijn favoriete garenmerken is Yarn and Colors. Ik wil je dan ook graag kennis laten maken met dit merk. Dankzij Yourzs ga ik met de volgende kleurtjes Epic aan de slag aan een granny-omslagdoek. Eens testen of ik kan haken en kletsen tegelijk ;-).

Daarnaast neem ik de andere kwaliteiten en een aantal projecten gemaakt met Yarn and Colors mee.

Hartedeeltjes

In het artikel van afgelopen week vertelde ik jullie al over hartedeeltjes. Ik heb nieuws te melden! Anneke is zelf vanaf zaterdagmiddag aanwezig op de beurs, maar vrijdag en zaterdagochtend kun je bij mij je hartjes inleveren of hartjes haken.

Ik zorg voor restjes garen en haaknaalden, dus schuif lekker aan!

Dekens

Uiteraard neem ik ook mijn dekens mee. De repeat-crafter-me kerstdeken, de SerDani-woondeken en uiteraard de eerste blokken van de mystery blankets!

 

Terrays Leven

Op zaterdag en zondag deel ik de stand met Tertia van Terrays leven. Zij neemt een aantal van haar mooiste dekens mee… en ze wil jullie graag kennis laten maken met Caron… ook een van mijn favoriete garens… en die van haar! Niet te missen dus!

En natuurlijk gaan er nog meer grotere en kleinere projecten mee. Wie van jullie ga ik allemaal zien? Je kunt me drie dagen vinden op stand 50…. Tenzij ik ergens op de beurs rondzwerf om weg te kwijlen bij alle mooie wolletjes!

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...