Mijn eigen Yla-box

Mijn eigen Yla-box

8 oktober 2018 2 Door Sietske Kooijman

Al een paar keer vertelde ik jullie enthousiast over een nieuw concept van YLA – lifestyle en wol: De Yla-box. Een abonnementenbox waarin je iedere maand een doosje handwerkgeluk op je deurmat vindt. Wat ik toen al wist, maar jullie nog niet mocht vertellen is het volgende…

En o, wat is het moeilijk om je mond te houden over zoiets gaafs! Ik ben dan ook blij dat ik het nu van de daken mag schreeuwen. Het thema waar ik mee aan de slag mocht is Autumn Sparkle. 

Ik ben gek op de herfst en de herfstkleuren, dus dat was geen enkel probleem. Ik kan haast niet wachten tot de postbode bij jullie voor de deur staat. Hoewel ik het ook wel heel spannend vind hoor! Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden, en of jullie het patroon net zo mooi vinden als ik.

Je kunt de box bestellen op www.ylabox.nl. Je kunt eenmalig een box bestellen, maar je kunt ook kiezen voor een abonnement. Een aanraden wat mij betreft want de boxen tot nu toe zijn iedere keer een feestje om uit te pakken. Ik ga nu even aan paar rondjes door mijn huis stuiteren en de rest van de dag ga ik natuurlijk jullie reacties in de gaten houden. Mijn dag kan niet meer stuk!

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...