Mystery maandag 6

Mystery maandag 6

28 november 2017 1 Door Sietske Kooijman

Afgelopen week stonden er weer twee blokjes op de planning. Het was nog niet gedaan met de gerstekorrel.. een enkele dit keer in plaats van een dubbele! Het blijft niet mijn favoriet die gerstekorrel, maar nu hij erop zit, vind ik hem wederom prachtig. Ook stond er weer een kerstboom op het programma. Toepasselijk met dit winterse weer!

Mystery blanket breien

Leuk is hij he, ik word ook helemaal vrolijk van die kleur! Ik houd niet zo van oranje, maar deze diepe kleur vind ik wel erg mooi!

De boom is dit keer rood met een roze achtergrond. Helaas is het lastig om de roze kleur goed op de foto te krijgen. Een supermooie combinatie, vooral door de “spikkels” in het mooie Phildar Randonnees garen. Wat mij betreft een van de leukste ontdekkingen van deze mystery blanket.

Op dit moment staan de laatste twee blokken van deze maand op de naalden. Vrijdag is het weer feest, want dan komen de nieuwe patronen. Volgende mystery maandag hopelijk dus weer haakblokken! Ik kan niet wachten!

Meer mystery blanket?

Ik ben niet de enige die mee haakt en breit. Ook mijn breiclub.nl-ambassadeurscollega’s haken, breien en bloggen mee!

Je vindt die blogs hier:

Wietske van Liefgehaakt

Akkelien van De Breimeisjes

Sharina van De Haakhelden

Renske van RenskeCreatief

Leuk als je ook een kijkje neemt op deze blogs! We haken/breien allemaal een ander seizoen, dus je zult je niet snel vervelen! Ik kan niet wachten tot het weer maandag is! Zie ik je volgende week?

No votes yet.
Please wait...