Mystery Maandag deel 3

Mystery Maandag deel 3

30 oktober 2017 2 Door Sietske Kooijman

Afgelopen week heb ik weer hard gewerkt aan mijn mystery blanket haken én breien. Ik ben nog niet helemaal bij, maar het was dan ook wel een extreem drukke maand. Ik heb goede hoop dat ik dit nog inhaal de komende periode. Desondanks kwamen er toch 12 blokken van mijn naald.. Niet slecht vind ik zelf. Zin om mee te kijken? Klik dan snel verder!

Mystery Blanket Haken

Inmiddels zijn er 7 blokken van mijn haaknaald gerold. Ik heb goede hoop dat het me morgen nog lukt om het laatste blokje te haken. Woensdag komen de nieuwe patronen online, dus volgende week hebben jullie weer veel nieuws te zien. Inmiddels is het een soort traditie geworden om af te tellen tot de 1e van de maand om 0.00. Dan komen namelijk de nieuwe patronen online. Heerlijk om dan alvast de nieuwe patronen door te struinen… en toegegeven, heel af en toe alvast een toertje te haken!

Deze week haakte ik een “tulpenblok”. De bobbels op de witte blokken doen me denken aan tulpen in de knop. Zo leuk dat je er op die manier toch je eigen deken van maakt. Daarnaast haakte ik nogmaals het “vaste” blok. Dit keer met een haaknaald groter. Dat heeft geholpen zoals jullie gezien hebben. Het eerste vastenblok ga ik opnieuw maken, maar ik wacht even af tot alle patronen er zijn. Het garen haalt niet héél makkelijk uit… Sterker nog, helemaal niet makkelijk. Als ik nog genoeg garen over heb, maak ik hem gewoon opnieuw.

Zoals jullie zien mist het roze “badmat”-blok nog een tweede keer. Daar ga ik morgen mee aan de slag!

Mystery Blanket Breien

Er kwamen weer 2 breiblokjes bij.

Ik ben zo blij met de kleuren. Ik ben verliefd op de combinatie van okergeel met donkerrood. Ook het totale plaatje begint er al lekker herfstig uit te zien. Dat mag ook wel met dit weer, vinden jullie niet!

Ik hou enorm van de herfst.. Als ik lekker op de bank zit met een grote kop thee en een haakwerkje dan hè!

Meer Mystery Blanket?

Ik ben niet de enige die mee haakt en breit. Ook mijn breiclub.nl-ambassadeurscollega’s haken, breien en bloggen mee!

Je vindt die blogs hier:

Wietske van Liefgehaakt

Akkelien van De Breimeisjes

Sharina van De Haakhelden

Renske van RenskeCreatief

Leuk als je ook een kijkje neemt op deze blogs! We haken/breien allemaal een ander seizoen, dus je zult je niet snel vervelen! Ik kan niet wachten tot het weer maandag is! Zie ik je volgende week?

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...