New in – Shoplog

New in – Shoplog

10 december 2016 1 Door Sietske Kooijman

Vorige week vierden wij sinterklaas. Mijn cadeautjes hadden een thema… Jullie raden het al: Haken! Daarnaast bestelde ik stiekem nog een paar dingen online. Hoog tijd dus voor een shoplog in artikelvorm! Kijken jullie mee naar al het nieuws in mijn haakhoekje?

Pakket Tunische woondeken SerDani

Ik vertelde jullie al in de afterparty van de knit en knot dat ik kleurtjes uitzocht voor de tunische woondeken van SerDani. Ik ben de afgelopen weken langzaam verliefd geworden op dit project. Ik had het pakket aan mijn ouders gevraagd voor mijn verjaardag eind December, maar tot mijn grote verrassing kreeg ik hem al met Sinterklaas!

Superleuk dat het pakket in zo’n mooie tas zit, pluspuntje! Ik ben nog steeds heel blij met mijn kleuren. Hoe vinden jullie de combinatie?

Bestelling Caro’s atelier

Voor mijn woondeken van Serdani had ik een tunische haaknaald nodig. Ik besloot hem te bestellen bij Caro’s atelier. Wat een fijne webshop zeg! Het pakketje was supersnel binnen (de volgende dag) en er zaten leuke extra’s bij. En heel fijn: het pakketje kon gewoon door de brievenbus. Doordat de bollen wol vacuüm verpakt zitten, zijn ze dun genoeg voor de brievenbuspost.

Dat scheelt je dus verzendkosten én je hoeft niet thuis te blijven voor de  postbode. Ik ben aangenaam verrast! En ja, je leest het goed! Ik kon het niet laten om twee bolletjes wol bij de bestelling te doen!

Ik koos voor twee nieuwe kwaliteiten van scheepjes. De stardust, dankzij Laura van Happy Hooked (aanrader trouwens), was ik om! Jullie gaan hier natuurlijk meer over lezen. Ook bestelde ik een bolletje secret garden, een veelkleurig garen. Volgens velen lijkt dit garen op het Noro-garen dat ik uit Londen meenam. Jullie voelen hem al aankomen: een battle of de bollen is aanstaande.

Erg leuk dat je een paar extraatjes krijgt bij je bestelling. Daar word ik altijd vrolijk van. In dit geval een patroon van een rendier en een mooie houten knoop.

Caro’s atelier heeft nog veel meer leuke producten in hun webshop. Zo is de mikado-sjaal erg populair.  Ze hebben ook een verrassingspakket… ik hou van verrassingen! Ook erg leuk als kerstcadeau!

Haaknaalden Tulip Etimo

Bovenaan mijn lijstje stond een haaknaald van Tulip Etimo. Ik kreeg er maar liefst 4! Ik heb nu maat 3; 3,5; 4 en 4,5 in mijn bezit. En ik wil nu al niet meer terug!

Bestelling yourzs

Om dit keer mijn mooie haaknaalden niet kwijt te raken, besloot ik een nieuwe haaknaaldenetui te bestellen bij yourzs. Ik gebruikte natuurlijk de kortingscode sietsaandehaak. Met deze code krijg je 7,5% korting op alle producten van tulip etimo. Omdat ik mijn stopnaalden altijd kwijtraak, besloot ik hier ook een setje van bij te bestellen. Tot mijn verrassing zitten ze in een heel fijn hoesje met een magneetsluiting.

 

In de etui heb je ruim plek voor je haaknaalden, en een flink vak om stopnaalden, stekenmarkeerders een schaartje en andere onmisbare accesoires in te doen. Dan heb je alles bij elkaar! Overigens zit er in de etui een klein glittertje, maar dat komt niet goed naar voren op de foto.

Boek Vogels breien

Van mijn vader kreeg ik als surprise het boek Vogels Breien. Hij had het pakje helemaal ingewikkeld in een bolletje wol, en daaraan vast woord voor woord het gedicht geplakt. Het duurde dus even voor ik mijn pakje open kon maken. Dit is het nieuwste boek van Arne en Carlos, een fenomeen in de breiwereld! Ik wil graag mijn breiskills wat uitbreiden, maar ik denk dat dit toch nog een beetje te hoog gegrepen is. Ik vind het wel een prachtig boek, dus hij wacht geduldig tot ik er klaar voor ben, en tussendoor kan ik van de prachtige foto’s genieten.

 

Welke vogel vinden jullie het mooiste?

Breinaald

Als laatste kreeg ik ook nog een breinaald. Helaas was het stickertje met de maat eraf gevallen, maar ik gok dat het een naald 8 is. Ik heb nog wel ergens zo’n naaldenmeter, maar geen idee waar! Ik probeer het dus maar gewoon op de gok! Weten jullie nog een mooi breipatroon met dikke naalden?

 

 

 

 

No votes yet.
Please wait...