Siets aan de Haak Favourites + Winactie!

Siets aan de Haak Favourites + Winactie!

11 februari 2017 1 Door Sietske Kooijman

Na bijna een jaar bloggen, heb ik behoorlijk wat favorieten bij elkaar gespaard. Sommige favorieten heb ik écht ontdekt door het bloggen, terwijl andere al op mijn lijstje stonden. Om mee te loten, hoef je alleen maar mijn facebook-pagina te liken. Bij 250 likes, ding je dan automatisch mee naar het pakket!

Wat zijn mijn favorieten dan? Wat kun je winnen?

  • Het Wolplein Garenetui

Tsja, dat dit een ultieme favoriet is, kan niemand ontgaan zijn! Een onmisbaar item in ieders haakstash!

In dit artikel lees je alles!

  • 5 Bolletjes Yarn and colors Must-have

Yarn and colors is een nieuwkomer in de haakwereld, maar ze veroverden gelijk mijn hart. Met deze frisse lente-kleurtjes maak je een fantastisch project!

Wil je meer weten? Klik hier!

  • Een schaartje

Omdat goedkoop niet altijd duurkoop is… Dit schaartje van de action gebruik ik al ruim twee jaar en hij doet het perfect. Door de fijne grootte kun je hem makkelijk meenemen!

  • Een Tulip Etimo haaknaald maat 3

Tulip Etimo was dé haakhit van 2016. En hoewel ik eerst sceptisch was, het is écht een goede haaknaald. Ook een haaknaald van dit Japanse merk kon dus niet missen in dit pakket! Met naald 3 kun je gelijk aan de slag met je yarn and colors garen!

Wil je weten wat ik ook alweer vertelde over dit legendarische merk? Kijk even hier!

  • Een patroon voor een kussen van Kristel Heijndijk-Douze

Ook Kristel heeft afgelopen jaar mijn hart gestolen. Naast het prachtige patroon van de Mystery Blanket, is het ook nog een ontzettend lieve en gezellige vrouw. Je wint het patroon voor dit prachtige kussen met roosjes.

Ik interviewde Kristel voor mijn blog. Je kunt het hier teruglezen!

 

Een haakmarathon kan natuurlijk niet zónder een kopje thee. De thee van Nicole’s Choice is hier perfect voor.

Ik schreef al eerder over mijn favoriete haakmomenten, waarbij Nicole’s thee onmisbaar is. Je leest het hier!

 

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...