Siets haakt de wereld rond – de aftrap

Siets haakt de wereld rond – de aftrap

5 juni 2017 1 Door Sietske Kooijman

Afgelopen woensdag begon een van de grootste haakfeestjes van het jaar! In drie maanden tellen we samen af naar de amigurumi-dag op 7 Oktober bij Echtstudio. Acht bekende haakontwerpers maakten allemaal een ontwerp in het thema van dit jaar: Amigurumi around the world. Ik vertel jullie er vandaag alles over! Lees je mee?

Op 7 Oktober is het zover, dan kan heel amigurumi-lievend Nederland zijn of haar hart ophalen bij Echtstudio. Vorig jaar heb ik de cal vol aandacht gevolgd (helaas niet meegehaakt), maar dit jaar kon ik er natuurlijk niet onderuit (alsof ik dat zou willen). Toen ik het thema van dit jaar zag, was ik helemaal verkocht. En gezien het vakantiegeld net binnen was (goed getimed), kon ik het niet laten om op de bestelknop te drukken! Een aantal dagen later kwam dit megapakket binnen!

Dat schreeuwt om een close-up foto, vinden jullie niet?

Het pakket bestaat uit twaalf grote bollen Yarn and Colors Must Have en maar liefst 41 bolletjes Must Have mini. Daarnaast ontvang je acht paar veiligheidsogen, zodat je alles hebt om van start te kunnen gaan met de eerste amigurumi.

Marieke Dissel, van Made by Mriek beet afgelopen woensdag het spits af met een megaschattige Mexicaan. Morgen lees je alles over deze leuke ontwerpster. Naast Marieke zijn er nog acht ontwerpers die zich verbonden hebben aan dit evenement.

Jullie raden het al, ik haak mee! En ik neem jullie mee op mijn wereldreis! Iedere week zal er een artikel online staan over mijn gehaakte wereldreis. De ene week staat een ontwerper in de spotlights, de andere week laat ik jullie mijn vorderingen zien.

Wil je ook aanhaken? Dat kan! De patronen komen om de week online op de facebookpagina van de cal óf op de website van Echtstudio!

Ik kan niet wachten om met jullie op wereldreis te gaan! 

 

 

Rating: 3.5. From 2 votes.
Please wait...