Siets haakt de wereld rond naar Mexico

Siets haakt de wereld rond naar Mexico

13 juni 2017 1 Door Sietske Kooijman

Zoals jullie gelezen hebben startte onze wereldreis in Mexico. Samen met Marieke Dissel haakten we deze week een megaschattig Mexicaantje, Jorge genaamd. Jorge daagde mij de afgelopen flink uit en met een vakantie en een drukke werkweek kreeg ik hem dan ook maar net op tijd af. Kijken jullie mee? 

Dat amigurumi niet mijn sterkste kant is, wist ik al. Toch vind ik het eindresultaat best geslaagd. Ik heb alleen een foutje gemaakt in de armpjes, waardoor die niet onder de poncho uitkomen. Tsja, tellen is ook een kunst! Met de oogjes kwam ik nog even in de knoei. Ik heb vaker moeite om de achterkantjes van de oogjes goed op het stokje te drukken, maar nu kreeg ik het met geen mogelijkheid voor elkaar. Gelukkig was daar de facebookgroep!

 

Ik postte mijn vraag met bovenstaande foto en kreeg maar liefst 98 reacties! Superfijn dat iedereen elkaar zo wil helpen. Ik deed mijn dopjes andersom en het was gefixt. Er kwamen nog een paar bruikbare tips binnen, die ik zeker ga gebruiken de volgende keer!

Best een eng gezicht he, zo’n gescalpeerd hoofd. Inmiddels is Jorges hoofd dicht en versierd met een mooie hoed. Kijk maar!

Staat hij er niet stoer bij? Een echte casanova! Zijn snor is iets groter uitgevallen dan de bedoeling was, maar hé… Een Mexicaan vergeet zich ook wel eens te scheren!

En voor de oplettende kijker: Ja, een garen draaischijf is écht multifunctioneel. Oei, ik zie nu wel dat er een draadje losgeschoten is in zijn hoed… Gelukkig is er bij hemzelf geen draadje los!

Morgen komt het nieuwe patroon online… Er stond al een sneak peek op de facebookpagina van Echtstudio. Benieuwd? Neem snel een kijkje!

 

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...