Siets in het Wild – Handwerkdagen + Winactie

Siets in het Wild – Handwerkdagen + Winactie

22 september 2018 1 Door Sietske Kooijman

Het wordt eindelijk weer herfstweer. Ik hou van de herfst. Niet alleen omdat ik veel beter gedij bij koud en nat weer, of omdat de decembermaanden er weer aankomen, maar vooral omdat dan het beursseizoen weer begint. Bloggen is een van mijn grootste hobby’s, maar soms vind ik het jammer dat ik niet direct kan communiceren met mijn volgers. Daarom vind ik beurzen zo heerlijk.

En dit jaar ga ik iets enorm tofs doen. Samen met Akkelien van De Breimeisjes, zal ik volgend weekend op de handwerkdagen in Rijswijk een workshop geven. Ik kijk er al een tijdje enorm naar uit! Zelf ben ik nog nooit op de handwerkbeurs geweest, maar als ik de website zo bekeek, denk ik dat het zeker de moeite waard is om gezellig langs te komen. We hebben erg leuke collega’s in het brei- en haakcafé!

Wat gaan we doen?

In het brei- en haakcafé, kun je bij ons terecht voor een workshop gehaakte armbandjes.  

Voor 5 euro krijg je twee patronen en
twee mini-bolletjes Musthave van Yarn and Colors. Het is handig als je zelf een haaknaald meeneemt, maar als je spontaan bij ons aanschuift
kun je die ook wel bij ons lenen!

Enne… We hebben ook nog 50 goodiebags te vergeven, met dank aan Yourzs.  Het lijkt ons enorm gezellig om jullie allemaal te ontmoeten!

Winactie

Omdat wij zo enthousiast zijn over de workshop en we niet kunnen wachten om je te ontmoeten, willen we graag een van jullie een workshop aanbieden. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like of Volg De Breimeisje of Facebook of Instagram
  • Like of Volg Siets aan de Haak op Facebook of Instagram
  • Like en Reageer op één van de winactie-posts op deze pagina’s.

Woensdag maken we de twee winnaars bekend.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...