Terug van weggeweest! – Dagboek van een Haakster, deel 11

Terug van weggeweest! – Dagboek van een Haakster, deel 11

3 augustus 2017 5 Door Sietske Kooijman

Het werd wel weer eens tijd voor een update, vinden jullie niet? Het is even heel erg stil geweest op Siets aan de Haak. Ik zat een tijdje niet zo lekker in mijn vel en af en toe moet je daar gewoon even aan toe geven! Inmiddels gaat het stapje bij beetje wat beter en begon het weer te kriebelen om te gaan schrijven! Een goed teken leek me. En hoe kan ik beter terugkomen dan met een dagboek… Dat was ten slotte ook mijn allereerste artikel! Lezen jullie mee? 

Knit en Knot Stekendeken

In het laatste artikel voor mijn break vertelde ik jullie over mijn Knit en Knot-deken. Ik heb de uitdaging aangenomen en ik ben aan het ontwerpen geslagen. Inmiddels zit de eerste maand, met het thema “Mooi en Makkelijk” erop en zijn we van start gegaan met maand 2: Pixelhaken.

 

Alle patronen van maand 1 op een rijtje!

En dit is week 5! Vind je het leuk om mee te haken? Dat kan! Je vindt alle patronen op de website van Knit en Knot, evenals een informatiebestand waar je alles leest over het gebruikte garen!

Nuts about Squares

Ik had de afgelopen weken helemaal niet zoveel zin en puf om te haken, maar de prachtige granny’s van de nuts about squares-cal maakten we op de een of andere manier weer een beetje rustiger in mijn hooft. Haken als therapie dus…

Ik ben blij dat ik uteindelijk toch om ben gegaan voor deze prachtige ontwerpen! Mijn absolute favoriet is deze:

Prachtig hoe je door het gebruik van kleuren en reliëfsteken een heel ander patroon in je haakwerk kunt brengen. Je kunt alle patronen vinden op de website van It’s all in a nutshell!

Dat was hem alweer. Een korte update, maar we moeten ergens beginnen toch :-). Ik hoop jullie snel weer te zien!

 

Rating: 3.5. From 2 votes.
Please wait...