Tijd voor verandering

Tijd voor verandering

19 november 2016 0 Door Diana van Eynde

DIANA || Afgelopen weken konden jullie al lezen dat mijn leven uit alles behalve haken bestond. Deze week was dat ondanks vele goede voornemens niet anders. We verhuisden het kantoor en sindsdien werk ik niet meer vanuit huis en deel ik mijn kantoor met het bedrijf van mijn vriend. En dat levert nog weleens wat vertraging op.

Uiteindelijk was ik elke dag pas na 21.00 uur thuis. Als je dan nog moet eten en met de hondjes uit moet, is de avond zo voorbij. Het was gisteren dan ook duidelijk: het is tijd voor nog een verandering. Ik wil rust op kantoor en ga elke dag rond 18.00 uur naar huis. Nu alleen nog uitvoeren…

Geen beurs en geen haken
Een van de dingen waar ik heel erg van baalde deze week, was dat ik niet naar de Knit&Knot beurs kon. Ik had er enorm veel zin in, maar vrijdag was er een probleem met de verzekering van de auto en vandaag heb ik me gewoon knetterhard verslapen. Sietske heeft het overigens super gedaan en er staan weer een hoop veranderingen op het programma. We hebben superveel review materiaal en kennisgemaakt met mensen die het verdienen om een plekje op onze blog te krijgen.

Wat ik het meest jammer vond was dat ik de bloggers van Scheepjes heb gemist. Ik ben zo’n fan van het merk en volg de blog en Facebook pagina op de voet. Deze bloggers zouden er vandaag zijn en ik keek ernaar uit hen te ontmoeten. Helaas. Het tweede wat ik heel erg jammer vond, was dat ik geen garen en wolletjes kon kopen. Sietske had me door middel van haar live blog afgelopen donderdag al zo enorm warm gemaakt. Het enige voordeel is dat dit goed voor de portemonnee is.

Veel werk kan ik deze week niet laten zien, want ik heb geen haaknaald aangeraakt. Wel kan ik zeggen dat ik morgen een haakavondje op de planning heb staan, en ik kijk ernaar uit om veel leuke patroontjes te gaan haken. Ze staan al in mijn favorieten en ik hoef er alleen nog maar aan te beginnen.

Verder volgt morgen the day after Knit en Knot. Maandag komt Sietskes update online, wij ruilden omdat zij drie drukke en toch wel heftige beursdagen achter de rug heeft. Woensdag bespreken we weer eens een Te Gek Garen. Vrijdag maken we jullie alvast warm voor de feestdagen met cadeautips. Hou ons dus goed in de gaten, want het zou zonde zijn iets te missen!

Rating: 4.0. From 1 vote.
Please wait...