Update 32 – Sneak peeks

Update 32 – Sneak peeks

26 november 2016 0 Door Sietske Kooijman

Wat een weekje zeg. Ik genoot nog een paar dagen na van de Knit en Knot, beloofde natuurlijk weer te veel, waardoor ik door moest haken deze week, hoewel dat natuurlijk nooit erg is! Je zou zeggen dat er een mega-update online zou komen, maar niets is minder waar. Ik haakte namelijk vooruit voor secret projects voor de blog. Gisterenavond besloot ik dan ook dat ik nog even iets “voor mezelf” mocht haken… Kijken jullie mee?

Mystery Blanket Haken

Mijn favoriete me-time project is natuurlijk de Mystery Blanket. Wederom maar 1 blokje, maar wel een hele mooie. Hij haakte ook heerlijk snel weg. Ik vind het effect superleuk, met die oranje blaadjes. En paars in een blokje is natuurlijk altijd goed!

blokje-deze-week

Inmiddels heb ik al 14 blokjes gehaakt. Ik moet volgende week nog even bijhaken met de laatste twee blokjes, want 1 December komen de nieuwe patronen alweer online! Zin in!

mystery-blanket

Ik ben bir en ik ga logeren – Knuffie

Ook knuffie stond deze week op het programma. Weliswaar maar één onderdeeltje, maar dat geeft het hoofd gelijk een hele andere uitstraling!

beertje

Het lijkt gelijk al meer op een beertje, vinden jullie niet? En wat haakt stonewashed toch fijn! Bovenop het witte gedeelte van de neus moet een zwart snuitje komen, maar dat wil tot nu toe nog niet zo lukken! Ik haakte hem twee keer, en probeerde hem drie keer op de snuit te zetten. Ik haalde zelfs mijn kopspelden van stal, maar ik denk toch dat ik iets fout doe, want het zag er bij lange na niet zo schattig uit als in het boek. Ik ga volgende week nog een poging doen! Wie weet, lukt het dan wel!

Sneak peeks nieuwe projecten

De blog wordt zo wel heel karig hè? Nou, vooruit dan… Twee sneak peeks van de nieuwe projecten!

sneak-peek kersboom

Shoot! Laat maar weten wat jullie denken dat het wordt! Oh ja, kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Als je ons volgt op instagram, we zijn te vinden onder Siets Aan de Haak, laten wij je dagelijks zien waar we mee bezig zijn!

No votes yet.
Please wait...