Update 34 – Alle liefs uit Londen

Update 34 – Alle liefs uit Londen

10 december 2016 0 Door Sietske Kooijman

Een bewogen weekje… We gingen lekker decadent shoppen in Londen (hier lees je er alles over) en we vierden Sinterklaas (klik hier voor een new in-artikel). Toch vond ik nog een klein beetje tijd om voor mezelf te haken. De mystery blanket kreeg er een blokje bij en ik begon een nieuwe ton-sur-tonsjaal voor mijn moeder. Daarnaast startte ik met een nieuw project: de tunische woondeken van handwerkatelier SerDani.

Mystery Blanket haken

De mystery blanket kreeg er weer een blokje bij! Ik vond deze week eindelijk de tijd om een patroon van de nieuwe maand te haken.

Dit brengt de totaalscore op 17 blokken… nog 3 en dan ben ik op de helft. Daarom haak ik maar niet te snel, want ik kan nog geen afscheid nemen van dit project hoor!

Ton-sur-tonsjaal byclaire

Toen mijn moeder de ton-sur-tonsjaal zag, vroeg ze of ik er voor haar ook één wilde maken. Dat kan natuurlijk, ik groef mijn voorraad action-garen op, die ik natuurlijk net opgeruimd had en ze koos twee kleuren. Het was een beetje een gedwongen keuze, omdat ik maar van weinig kleuren genoeg garen had. Het plan was om in de bus naar Londen een flink stuk te haken aan de sjaal, maar dat is niet helemaal gelukt zoals jullie zien!

Volgende week komt er hopelijk een stukje bij!

Tunische woondeken SerDani

Ik kon niet wachten tot we terug waren uit Londen om te beginnen aan de woondeken van SerDani. Ik begon dan ook enthousiast met het opzetten van mijn lossenketting en de eerste toer… en daar bleef het bij voor deze week. Vanavond heb ik weer een date gepland met mijn nieuwe project.

Ik vind het tot nu toe nog niet heel makkelijk! De draad draait alle kanten op en ik heb moeite om mijn steken te vinden, maar ik denk dat het een stuk beter gaat als ik wat meer toeren gehaakt heb, zodat ik wat meer steun heb. Volgende week zeker meer!

In de herhaling

Ook deze week haakte ik weer veel voor de blog. Ik neem jullie mee langs de artikelen van afgelopen week!

Afgelopen zaterdag kwam er een artikel online met cadeautips voor de kerst. Weet je nog niet wat je op je verlanglijstje moet zetten, of heb je inspiratie nodig voor een cadeau voor iemand anders? Check dan zeker even dit artikel.

Op maandag kwam de update van Diana online. Ze vertelde dat er wat veranderingen gaan plaatsvinden aan de achterkant van de blog. Diana doet een stapje terug en ik loop een stapje harder. Natuurlijk blijft ze jullie een keer in de twee weken updaten!

Woensdag vertelde ik jullie alles over ons shoptripje naar Londen en gaf ik je tips en leuke adresjes!

Donderdag kwam de review over het garen van Yarn and Colors online. Neem zeker even een kijkje als je benieuwd bent naar dit nieuwe merk!

Adventkalender

En tenslotte haakte ik natuurlijk iedere dag een patroontje voor de adventkalender. Hier zet ik ze nog even allemaal achter elkaar.

Het wordt flink passen en meten als ik iedere dag een patroontje in de kerstboom wil hangen! Wil je de artikelen nog nalezen? Hier kan je ze allemaal vinden.

Dat was hem weer voor deze week. Volgende week staan er weer een aantal leuke artikelen op de planning. Kom je dan weer even kijken?

Rating: 4.0. From 1 vote.
Please wait...