Update 36 – Cadeautjes

Update 36 – Cadeautjes

24 december 2016 1 Door Sietske Kooijman

Afgelopen week was ik jarig. Ik bracht de dag bij mijn ouders door met mijn verjaardagscadeautje van manlief: een wolwinder. Ideaal! Nooit meer gedoe om de binnenkant van je bolletje te vinden en het staat prachtig in de kast. Jullie kunnen natuurlijk een uitgebreide review verwachten binnenkort! Ik haakte verder aan de Tunische woondeken van SerDani en startte een nieuw verjaardagsproject. Daarnaast haakte ik voor de blog en maakte een half blokje van de mystery blanket. Kijken jullie mee?

Tunische woondeken SerDani

Ik haakte weer een paar toeren verder aan deze tunische deken. Zo leuk om de blokken te zien groeien. Ik kan het dan ook niet laten om ze iedere twee toeren even te bewonderen. Inmiddels heb ik zo’n 35 toeren gehaakt.

Hoe vaker ik er naar kijk, hoe mooier ik hem vind worden. Een briljant ontwerp van Ina. Ik vind het zó knap als je iets wat je in je hoofd hebt zitten zo uit je haaknaald krijgt! Ik zou willen dat ik dat zou kunnen!

Ook deze week heb ik hem weer even in stukje geknipt voor je. Ik zie trouwens nu dat ik een fout gemaakt heb in het eerste blokje… Ik ga er eens even een weekje over filosoferen of ik deze fout ga herstellen, of hem gewoon zo laat. Wat vinden jullie?

Mystery Blanket

Ik haakte deze week weer eens een blokje van de mystery blanket… Ten minste, dat was de bedoeling. Want ook ik maak fouten, en af en toe kom je er écht niet onderuit om uit te halen. Ik vergat in de kruissteek de twee lossen tussen de kruisjes. Ik vond het al bijzonder dat mijn blokje zo trok, maar ik was eigenwijs… komt wel goed met blokken. Niet dus. Toen ik het patroon nog een keer goed las, zag ik wat het probleem was. Daarom nu een hálf blokje… ach, des te meer hebben jullie tegoed voor volgende week!

Wat een leuk blokje hè, echt een andere bloem dan je vaak ziet. En ik vind hem extra leuk, doordat hij zo mooi óp het werk ligt. En zoals iedere week laat ik jullie ook even een overzichtsfoto zien.

Mooi worden ze hè. Morgen gaat de tas met wol en de haaknaald mee naar mijn ouders om even bij te haken. Volgende week dus een grote update!

Droomdeken

Weet je nog dat ik je vertelde over de droomdeken van wolplein? Ik kocht stiekem al een paar weken geleden wol met manlief. Ik zou dit voor mijn verjaardag krijgen van hem. De keuze is gevallen op Julia-garen van de zeeman. Dit garen is heerlijk zacht en erg goed geprijsd!

Er valt nog niet heel veel te laten zien, want ik haakte alleen nog maar 8 toeren vasten. Toch kon ik het niet laten jullie alvast de start te laten zien! Een deken in één kleur stond al erg lang op mijn lijstje… al twijfel ik nog steeds of ik niet de herhalingsranden toch in het grijs ga haken. Wat vinden jullie?

In de herhaling

Afgelopen week was het een rustig weekje op de blog. Door de start van mijn nieuwe baan en de gebruikelijke kerts- en verjaardagsdrukte had ik minder tijd. Er kwamen drie artikelen online!

Maandag stond de update van Diana  op het programma. Ze ging verder aan haar lossen- en vastendeken en kocht nieuwe wol op een shoptripje naar Eindhoven.

Dinsdag reviewde ik de garenetui van wolplein. Ik was erg enthousiast, kijk hier wat ik er allemaal over vertelde.

Vrijdag vertelde ik jullie over mijn tulip-etimo producten van yourzs.

 

No votes yet.
Please wait...