Update 38 – moe, moe, moe

Update 38 – moe, moe, moe

8 januari 2017 0 Door Sietske Kooijman

Een dagje later dan jullie gewend zijn van me staat toch de update online. Een extreem korte dit keer, want ik ben nog steeds niet helemaal beter! Ik deed het dus rustig aan afgelopen week. Ik besloot me aan mijn goede voornemens te houden en een flinke slag te slaan aan de discover the seasons cal. Ik ben inmiddels (bijna) bij! Kijken jullie mee?

Woondeken SerDani

Ik haakte deze week het fantastische aantal van 1 toer aan mijn woondeken van SerDani, die ik vervolgens ook weer voor de helft uit moest halen. Tsja, ook dat is het haakleven.

Ik vind de deken wel echt heel mooi worden. En ik heb het garenetui van wolplein inmiddels een flinke tijd in gebruik en hij werkt nog altijd even fijn. Een echte aanwinst in mijn haakstash!

Discover the seasons

Met deze deken maakte ik echt een flinke slag deze week. Dit was een ideaal project voor deze week omdat hij bestaat uit grotere en kleinere blokken, waardoor ik een blok uit kon zoeken, op basis van hoe goed ik me op dat moment voelde. Hij lubbert nog wel aan alle kanten, dus vanavond haak ik het laatste blok van deze week af (de laatste linksboven) en dan kan ik de draadjes wegwerken (iets met goede voornemens) en kan hij mooi 5 dagen blokken!

Zo leuk om alle verschillende steken in verschillende vlakken te combineren. Hoe vinden jullie de kleuren? Ik haak deze deken met het prachtige Mr-cey cotton. Haakt heerlijk en heeft prachtige kleuren! Zeker een aanrader.

In de herhaling

Deze week stond er welgeteld 1 (!!) artikel online op Siets aan de Haak. Wel een belangrijke, ten minste… voor mij dan! Het ging over mijn goede voornemens! Ben je benieuwd? Hier kun je het artikel lezen. Een tipje van de sluier? Ik maak het belachelijke aantal cal’s bekend dat op dit moment op mijn haaknaald staat. Ik schaam me diep!

Hopelijk volgende week meer tijd en energie om te haken.. Dat kan bijna niet anders toch. Deze week komen er ook weer wat meer gewone artikelen online. Kom dus zeker nog een keer kijken! 

No votes yet.
Please wait...