Update 41 – Purple rain

Update 41 – Purple rain

30 januari 2017 0 Door Sietske Kooijman

Een beetje later dan jullie gewend zijn… een update op Maandag! Afgelopen weekend was het jaarlijkse trainingsweekend met alle vrijwilligers van Heppie, waardoor ik geen tijd had om de update te typen. Ik heb daar natuurlijk het project: “Een kus(sen) voor HEPPIE” even flink gepromoot, dus hopelijk levert dat weer nieuwe kussens op. Daarnaast werkte ik deze week gewoon netjes aan mijn goede voornemens.. Dus dezelfde projecten komen voorbij! Kijken jullie mee?

Mystery Blanket

Overmorgen is het zover, dan komen de laatste 8 patronen van de mystery blanket online. In Maart komt dan nog het patroon voor het aan elkaar haken van de blokken en de rand. Mijn voornemen was om helemaal bij te zijn, voordat de nieuwe patronen online komen. Dat is niet helemaal gelukt, maar ik ben een heel eind! Deze week kwamen er weer drie blokjes bij en twee blokjes liggen half afgemaakt in mijn haakmand. Al met al moet ik dus nog 5 blokken (af)maken. Dit gaat niet lukken voor 1 Maart, maar voor het patroon van de rand er is, moet het toch lukken!

Deze week stond in het teken van paars. Alle drie heerlijke blokjes om te haken, al was het middelste vierkant wel wat bewerkelijk met de lussensteek. Gelukkig had ik hem al vaker gehaakt…

Er was een optie om de lusjes los te knippen, maar dat durfde ik niet aan. Daarnaast vond ik het effect van de lusjes eigenlijk wel zo leuk!

Voilà, het resultaat tot nu toe. Welke is jullie favoriet?

Woondeken SerDani

Hoewel ik vorige week heel enthousiast riep dat ik minstens tien toeren wilde haken, kwam het er niet van. Naast mijn goede voornemens lopen er namelijk nog wat geheime haakprojectjes, waar ik nog niks over mag zeggen, maar die wel tijd kosten. Ik haakte dan ook precies 1 toer! Maar wie het kleine niet eert.. Vul zelf maar in :-).

En ondanks dat er niet zoveel veranderd is, zet ik er toch lekker een foto in. Gewoon omdat ik hem zelf zo mooi vind :-).

Discover the seasons 

Ik ben nog steeds bij jongens! Vorige week vertelde ik jullie dat ik niet verder kon, omdat mijn bolletje mauve op was… beginnersfoutje. Gelukkig kwam maandag al de verlossende mail van Pera en Pasha. De juiste kleur was weer op voorraad, dus ik gooide snel mijn bestelling eruit. Mét een bolletje extra, gewoon voor de zekerheid. Ik kon dus weer aan de slag.

Het is weer tijd voor een rondje blokken zoals jullie zien! Dat staat deze week op de planning. Eerst maar eens bijhaken. Week 8 is inmiddels uit en ook dit zijn weer prachtige patronen. Ik ben definitief verliefd. Wat denken jullie.. zou het me lukken om een keer een hele deken bij te blijven.. Ik ga ervoor :-).

In de herhaling

Deze week was het gelukkig weer wat drukker op de blog. Na een paar weken van weinig artikelen, deze week weer meer om te laten zien.

Zondag stonden er zelfs 2 artikelen online.

Ik vertelde jullie over mijn wishlist voor projecten… om mijn goede voornemens een beetje in toom te houden, besloot ik dan maar over al die mooie nieuwe projecten te schrijven.

Daarnaast stond er een bijzonder artikel online, waar ik stiekem best trots op ben. De lancering van een nieuw project: Een kus(sen) voor HEPPIE. Heb je hier nog niks over gelezen? Klik dan snel HIER!

Maandag stond de update van Diana online. Die hadden jullie nog tegoed. Ze vertelt jullie alles over haar hernieuwde haakenergie en rondde in no time twee amigurumi’s af. Benieuwd? Klik hier!

Dinsdag was het tijd voor een nieuwe serie: Zeg het met bloemen. Ik doe mee aan de bloemencal van Hedy Kunst. Dinsdag schreef ik over mijn eerst bloem. Klik hier om meer te lezen!

Ten slotte stond er vrijdag een artikel online over mijn leerdoelen op haakgebied. Benieuwd? Klik dan snel hier en vind uit wat 2017 mij zal brengen…

Rating: 4.0. From 1 vote.
Please wait...