Wanneer kan ik weer?

Wanneer kan ik weer?

15 november 2016 0 Door Diana van Eynde

DIANA || Ik denk dat ik niet zo goed kan inschatten hoe druk ik het heb, want ook afgelopen week heb ik het weer enorm druk gehad en dat betekent weinig tijd om te haken. Ook heb ik mijn oude hobby weer een beetje opgepakt. Kijk mee naar mijn korte week.
Een dag later dan normaal. Ik had het gisteren allemaal zo goed gepland. Eerst werken en dan update plaatsen en lekker haken. Nope! We gingen mijn eerste auto halen en verhuisden het kantoor, wat we eigenlijk al heel lang geleden wilden.

Lossen&Vasten
Afgelopen maandag en dinsdag werkte ik aan de lossen&vasten deken van het najaar. Ik loop een paar weken achter en ben nu bezig met de ‘tegeltjes’. Ik ben verliefd op die steek. De lichte kleur blauw, en dan dat grijs. De manier hoe de steek weghaakt. Het is heerlijk. Ik heb zo’n 4 toertjes gehaakt afgelopen week. Tijd om deze week wat meer tijd met mijn deken door te brengen. Afgelopen woensdag heb ik hem overigens voor het eerst gebruikt tijdens de Siets aan de Haak vergadering. Ik kan je zeggen: hij is heerlijk warm!

img_1995    img_1996   img_1999

Verkoop?
Mijn bestie is bezig met het opzetten van een webshop en al een tijdje denken we na of ik qua haken iets voor haar kan betekenen. Gisteren vroeg ze me of het een idee was om door mij gemaakte onderzetters en pannenlappen te verkopen. Nou, dat lijkt me super leuk om te doen! Ik kon het dus niet laten en ben meteen in de haaknaald gekropen. Vriendin houdt van veel kleur, dus ik heb echt twee knalkleuren gekozen.

img_2021     img_2022    img_2024

Lezen
En stiekem heb ik mijn andere hobby ook weer een beetje opgepakt. Ik ben namelijk recensent bij boekencommunity Hebban en ik heb nog een aantal exemplaren liggen. Nu ben ik bezig in Een liefde in Rome van Marc Lampras. Ik vind er nog niet veel aan, maar moet doorlezen, omdat ik de leesclub van dat boek coördineer. Hebben jullie nog andere hobby’s naast het haken?

No votes yet.
Please wait...