Winactie Knit en Knot – De brabantse brei- en haakdagen

Winactie Knit en Knot – De brabantse brei- en haakdagen

3 november 2016 1 Door Sietske Kooijman

Op 17, 18 en 19 November vindt de Knit en Knotbeurs plaats in de koepelhal in Tilburg. Zoals sommigen van jullie al gelezen hadden, worden wij gastblogger! Superleuk, we hebben er enorm veel zin in! En het allerleukste… Jij kunt kaartjes winnen! Kijk snel verder om te kijken wat je daarvoor moet doen!

logoknitenknotdef-cmyk-01

De knit en knot beurs gaat over alles wat met wol te maken heeft. Haken en breien voert de boventoon, maar ook vilten, weven en borduren komen aan bod. Ongeveer 70 stands zullen aanwezig zijn, met de nieuwste bolletjes, patronen en technieken! Denk hierbij aan stands van Stip en Haak, Wieke Magazine en wolcafé. Alle deelnemers vind je hier, het aanbod wordt nog steeds iedere week uitgebreid, dus neem zeker ook vlak voor de beurs een kijkje! Er is een breed scala aan workshops om je technieken uit te breiden, of juist de basis onder de knie te krijgen! Enkele workshops uitgelicht:

  • Tolspinnen voor beginners. Hoe tof is het als je je eigen draad kan spinnen!
  • Fantasieweefsel maken. Ik heb eigenlijk nog nooit geweefd, behalve vroeger op school. Wat ik daar nog van weet is dat mijn werk altijd ongelooflijk naar binnen trok. Misschien eens kijken dus, of  dat nu beter gaat!
  • Creatief wolwerven. Zoals je ziet kun je het proces van wol bewerken van begin tot eind zien. Er is namelijk ook een workshop wolverven. Ik denk dat ik hier zeker een kijkje ga nemen!De koepelhal vind je net achter het station in Tilburg. Prima bereikbaar met het openbaar vervoer dus! Sietske zal alledrie de dagen aanwezig zijn aan de bloggerstafel en Diana schuift twee van de drie dagen gezellig aan. Vind je het leuk om een paar toeren te haken, of heb je al heel lang die brandende haak- of andere vraag aan ons? Kom vooral langs!

Wij mogen twee kaartje weggeven! Wat moet je daarvoor doen?

Aanstaande maandag zal ik de winnaar bekendmaken in een extra artikel! Ik hoop jullie allemaal te zien op 17, 18 en 19 November!

No votes yet.
Please wait...