Winactie – Knit en Knot Jubileumeditie

Winactie – Knit en Knot Jubileumeditie

24 maart 2018 10 Door Sietske Kooijman

6, 7 en 8 April is het weer zover. Ik dompel me weer drie dagen onder in mooie wolletjes, onweerstaanbare projecten en lieve creatieve mensen. Ik leef er al een half jaar naartoe (sinds de deuren van de vorige editie sloten), maar nu komt het echt dichtbij. De komende twee weken neem ik je mee in mijn voorbereidingen en vertel ik je wat je absoluut niet mag missen! Ik gaf een startsein in mijn blog op www.breiclub.nl!

Ik mag van Knit en Knot 2 x 2 kaartjes weggeven. Weet jij zeker dat je dit feest niet wilt missen, doe dan mee!

20180324_212057.jpg

Hoe kun je winnen?

Je kunt via drie kanalen meedoen met de winactie:

  • Door een reactie achter te laten onder dit bericht
  • Door een like en een reactie te geven onder dit bericht op facebook én mijn pagina siets aan de haak te liken.
  • Door een like en een reactie achter te laten onder mijn bericht op instagram.

Iedere reactie telt mee, je kunt dus maximaal 3 x meedoen. Vrijdag 30 Maart zal ik de winnaressen bekend maken!

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...