Wishlist Projecten 2017

Wishlist Projecten 2017

22 januari 2017 3 Door Sietske Kooijman

Zoals jullie weten, mag ik van mijn goede voornemens geen groot project beginnen, voordat er een project af is… Maar over dromen heb ik niks gezegd. Daarom hier mijn wishlist voor projecten die ik graag zou starten in 2017. Lezen jullie mee?

Alles is Haken vest

Eigenlijk kun je je als haakster niet vertonen als je het alles is haken vest van Saskia Laan niet hebt gehaakt. Ik heb al menig vest voorbij zien komen op verschillende blogs en op instagram. Toen Nele van de blog Tomeloos Haken een update plaatste over haar vest, was ik wederom verliefd… Ik wil hem ook maken! Wie weet komt het er van in 2017. Inmiddels zijn er een hoop verschillende versies, waardoor je het vest nog meer naar jouw wensen aan kunt passen! Ik ga er alvast goed over nadenken van welk garen ik dit vest wil maken… De kleur staat al vast. Drie keer raden… Paars natuurlijk :-).

© www.saskialaan.nl

Sophies Universe

Dit is best een bijzonder project, waarvan ik heel hard hoop dat het er gaat komen. Ik heb mezelf dit pakket namelijk beloofd als ik slaag voor mijn bachelor. En ik ben er BIJ-NA. Als je dit project voorbij ziet komen, mag je me dus feliciteren :-). Ik ben al verliefd op deze versie sinds ik net haak, dus het moet er maar eens van komen. Aan de studie!

© www.haakdingen.nl

Mystery Blanket 2017

Tsja, na al mijn enthousiaste verhalen kon dit natuurlijk niet missen! Ook in 2017 komt de breiclub met een mystery blanket. Er is nog niets over bekend, maar dat ik mee ga doen is een ding dat zeker is! Of dat breien of haken wordt… of toch weer allebei? Wie zal het zeggen :-).

Kabelkal het wolhuisje

Een tijdje geleden kwam in de Works In Progress-groep van Sweet Apple Designs deze Kal tegen… en o, o, o, wat is hij mooi! Helaas is dat nou net níet het idee van de groep, maar op een wishlist zetten mag toch wel :-).

© www.hetwolhuis.nl

De Kal wordt gehost door Het Wolhuis. Ik zou graag het breiennog beter onder de knie willen krijgen en ik vind eigenlijk alle projecten met kabels mooi. Maar pfff, het lijkt me wel moeilijk. Eerst maar eens de Mystery Blanket van dit jaar afmaken en nog wat meer ervaring opdoen met breien, en dan… wie weet :-).

Nou, dit lijkt me wel weer genoeg voor een jaar :-). Welk project vindt jij het mooiste? En wat staat er op jouw wishlist?

No votes yet.
Please wait...