De YLA-box, iedere maand een feestje aan je deur!

De YLA-box, iedere maand een feestje aan je deur!

1 mei 2018 2 Door Sietske Kooijman

Een paar weken geleden kwam er iets heel tofs voorbij op mijn tijdlijn. De Yla-box! Een maandelijkse abonnementsbox. Die zijn er natuurlijk al heel veel, maar deze box is uniek. Stel je voor… Je komt thuis na een lange dag werken en ploft vermoeid op de bank. Een lange avond ligt voor je, alleen weet je nog niet welk haak- of breiproject je erbij gaat pakken. Dan… Gaat de bel. Voor je deur staat je favoriete postbode (die hele knappe die veel te vaak langskomt, voor al die pakketjes die je niet besteld hebt). Dit keer heeft hij een verrassing bij! De YLA-box. Een box met een nieuw project, vol mooie garens en toffe brei- en haakgoodies, zodat je gelijk aan de slag kunt met een nieuw project!

Hoe werkt het

Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar:

  • Yarn Crush: Een eenmalige cadeaubox. €26,95
  • Yarn Lover: Abonnement, maandelijks opzegbaar. €24,95 per maand
  • Yarn Passion: Abonnement, drie maanden. €23,95 per maand
  • Yarn Addict: Abonnement, zes maanden. €22,95 per maand

Iedere maand vind je een patroon inclusief garen in de box.

De eerste box

Lisanne van Multem van het blog Draad en Praat heeft getekend voor de eerste box. Ik ben enorm benieuwd wat voor patroon Lisanne dit keer uit haar haaknaald getoverd heeft! Dat het supertof wordt is een ding dat zeker is. Iedere maand ontwerpt een andere ontwerper of blogger een project voor de box. Wie weet komt jouw favoriete ontwerper binnenkort ook aan de beurt!

Wil jij dit ook?

Klinkt supertof toch! En het allerleukste… Vanaf vandaag is de website online en kun je de YLA-box bestellen. Kijk snel op www.ylabox.nl (en zet hem gelijk tussen je favorieten) en bestel je eerste box!

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...