Zeg het met bloemen – Deel 2

Zeg het met bloemen – Deel 2

1 februari 2017 2 Door Sietske Kooijman

Vandaag staat deel 2 van de serie “Zeg het met bloemen” op het programma. Hedy Kunst van de webshop Kunstigdatwel én het blog Haak het lekker zelf, heeft 10 prachtige bloemen ontworpen en jij kunt ze ook haken! Iedere week plaatst ze op haar blog 1 patroon en ik doe mee!

Vandaag dus bloem nummer 2: Een prachtige witte bloem met een oranje hart!

Leuk is hij hè. Het steeltje lukte vorige week niet zo goed, ik kreeg de draad niet mooi afgehecht. Gelukkig heb ik een liefhebbende man, die met de oplossing kwam… Secondelijm! Daar zou ik zelf nou nooit aan denken! Ik maakte dus twee nieuwe steeltjes en inmiddels staan allebei de bloemen in de vaas!

Voor de oplettende kijker: als vaas gebruik gebruik ik een weckpot van Nicole’s Choice. Ik vulde deze met wat losse draadjes om wat meer vulling te krijgen. Ik vind het resultaat echt heel leuk. Nicole verkoopt deze weckpotten in haar webshop, gevuld met een heerlijke bakmix. Heb je gelijk iets lekkers voor tijdens het haken, wat mij betreft onmisbaar!

Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...